Došlo k oficiálnímu představení Ghost of Tsushima Director’s Cut. Jin Sakai brzy vyrazí na Iki Island
i Zdroj: Sucker Punch
Ghost of Tsushima Novinka Došlo k oficiálnímu představení Ghost of Tsushima Director’s Cut. Jin Sakai brzy vyrazí na Iki Island

Došlo k oficiálnímu představení Ghost of Tsushima Director’s Cut. Jin Sakai brzy vyrazí na Iki Island

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 7. 2021 04:34 3

Přesně před týdnem jsme informovali o spekulacích ohledně rozšíření samurajské akce Ghost of Tsushima. Nyní už máme jasno. V Ghost of Tsushima Director’s Cut se Jin Sakai skutečně vydá na průzkum ostrova Iki Island.

Reklama

  • Ghost of Tsushima Director’s Cut přinese příběhové rozšíření
  • Jin Sakai skutečně zavítá na Iki Island
  • Připraveny jsou bonusy pro PS5
  • Režisérská verze vyjde 20. srpna

Asi nejzajímavější je zmíněná výprava na Iki Island, kam Jin vyrazí, aby se mohl vyrovnat traumatickými momenty z minulosti, které v sobě stále nosí. O zábavu zřejmě nebude nouze, mezi místními se totiž proslýchá, že se na ostrově poflakují Mongolové. S lokací se ve hře zpřístupní nové typy nepřátel, další techniky, zbrusu nová výbava nebo zvířata. 

Režisérská verze bude dostupná i pro PlayStation 4, přinese ale celou řadu bonusů pro hráče na konzoli PlayStation 5, včetně dynamického 4K/60 FPS režimu nebo optimalizace pro ovladač DualSense. Zajímavou úpravou je také upravený lip sync pro japonský dabing.

Ghost of Tsushima Director’s Cut bude možné zakoupit samostatně za cenu 60 dolarů v případě PS4 verze, majitelé konzole nové generace si ještě 10 dolarů připlatí. Připraven je také upgrade ze základní verze (20 dolarů za PS4 verzi, 30 dolarů za PS5 verzi). Director’s Cut vyjde 20. srpna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama