Frostpunk se letos podívá i na mobilní zařízení
i Zdroj: Hrej.cz
Frostpunk Novinka Frostpunk se letos podívá i na mobilní zařízení

Frostpunk se letos podívá i na mobilní zařízení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 5. 2021 09:00

Polští 11 bit stojící za simulací nespoutaného mrazivého pekla oznamují Frostpunk Mobile. Mobilní variace na budovatelskou strategii a survival z roku 2018 dorazí na zařízení s operačním systémem iOS i Android v pozdější fázi letošního roku.

Reklama

  • Studio 11 bit oznámilo Frostpunk Mobile
  • Mobilní verze dříve vydaného titulu dorazí ještě letos

Mobilní port Frostupunku má podle zástupců studia nabídnout autentický zážitek s původní hrou. Aby tomuto slibu dostáli, rozhodli se při jeho produkci spřáhnout síly s vývojáři z NetEase Games, s nimiž zároveň uzavřeli strategické partnerství.

„Studio 11 bit je na cestě za vytvořením kvalitního a smysluplného zábavního artiklu. Naše produkce nutí hráče přemýšlet, což je přesně to, na co cílí i Frostpunk. Naším hlavním cílem je přijít s plnohodnotným herním zážitkem na mobilních zařízeních,“ prohlásil Przemysław Marszał, CEO studia 11 bit.

Při zohlednění slov studia je nicméně potřeba doplnit, že oficiální stránka produktu hovoří také o bližším prozkoumání mechanismů post-apokalyptického přežití. Zda si pod tímto kryptickým sdělením představit další prohloubení herních principů, nebo alternativní způsob herní monetizace, je na uvážení každého hráče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama