Forza Horizon 5 přináší kompletní seznam aut dostupných během launche. Které slaví premiéru?
i Zdroj: Hrej.cz
Forza Horizon 5 Novinka Forza Horizon 5 přináší kompletní seznam aut dostupných během launche. Které slaví premiéru?

Forza Horizon 5 přináší kompletní seznam aut dostupných během launche. Které slaví premiéru?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 9. 2021 12:52

Studio Playground Games představilo kompletní seznam vozidel dostupných v den vydání připravované závodní hry Forza Horizon 5. Jako již tradičně jde o velmi naditou nabídku, zatím se autoři chlubí celkem 426 kousky ze všech koutů světa i výkonnostních kategorií. Několik velmi zajímavých strojů navíc slaví svou premiéru v rámci značky. Na co se těšit?

Reklama

  • Playground Games zveřejňují kompletní seznam vozidel dostupných v den vydání Forza Horizon 5
  • Zatím jde o 426 aut
  • Seznam se bude do listopadu měnit a rozšiřovat

Poprvé se projedeme například v titulních vozech Mercedes-AMG ONE a Ford Bronco nebo v Toyota GR Supra, o těch toho ale bylo napsáno a napovídáno spoustu. Vedle toho se ve hře objeví například šílená bugina SIERRA Cars RX3, elektrický supersport Porsche Taycan Turbo S nebo kolosální pick-up Ford Super Duty F-450.

Zbytek vozidel přechází z předchozích dílů, ve hře tedy zůstává většina populárních strojů připravených k úpravám a závodění. Studio ale dále avizuje, že nejde o úplně definitivní seznam. Až do dne vydání, tedy 9. listopadu, by měl seznam doznávat úprav s tím, jak se týmu bude dařit získávat nové licence. Samozřejmostí je pak další rozšiřování nabídky po vydání hry. Ostatně předchůdce, Forza Horizon 4, se rozrůstal o nová vozidla až do června letošního roku, tedy zhruba dva a půl roku po vydání. 

V nové epizodě pořadu Forza Horizon 5: Let's ¡Go! byl také představen nový seznam nasbíraných vozidel. Ty si nově můžete zobrazit v přehledném albu, skrze které je možné velmi jednoduše dokoupit chybějící auta do sbírky. Za kompletování nabídek jednotlivých značek totiž získáte speciální odměny. Jak systém funguje v praxi si můžete prohlédnout ve videu výše.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama