Vyhlášení tajenkové soutěže o tři kopie PC verze Far Cry 6
i Zdroj: Hrej.cz
Far Cry 6 Novinka Vyhlášení tajenkové soutěže o tři kopie PC verze Far Cry 6

Vyhlášení tajenkové soutěže o tři kopie PC verze Far Cry 6

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 10. 2021 19:00

Dnes vychází očekávaná revolucionářská akce Far Cry 6, a my jsme pro vás při té příležitosti připravili zajímavou soutěž, ve které hned tři z vás můžou vyhrát PC verzi. Tentokrát ale bude situace o něco komplikovanější než obvykle, v rámci soutěže totiž budete hledat tajenku, respektive skrytý vzkaz.

Reklama

VYHLÁŠENÍ

Soutěž se nakonec ukázala býti lehce záludnou. Ukrytým vzkazem a tedy správnou odpovědí byla fráze Jste připraveni na revoluci?. Řadě soutěžících uteklo poslední písmeno r, i když chápeme, že šlo o malý chyták. Na druhou stranu vítězové byli opravdu, opravdu rychlí. Skvělá práce!

Na svou kopii PC verze Far Cry 6 se můžou těšit tito tři nejrychlejší hledači, kteří poslali správnou odpověď

  • Honza Neliba
  • Milan Novotný
  • Sára Ševčíková

Vítěze kontaktujeme mailem. Všem ostatním moc děkujeme za účast a přejeme hodně štěstí v příštích soutěžích. Třeba právě probíhající facebookové.

PŮVODNÍ ZADÁNÍ

Jak to funguje? Do různých novinek z posledních tří dnů, až do tohoto momentu (tedy vydaných 5., 6. a dnes) jsme poskrývali několik písmen, vyznačených tučně. Vždy jde o samotné písmeno (tedy to nikdy nejsou dvě písmena vedle sebe), ale v každé novince jich může být víc (nebo žádné). Ty dohromady tvoří část tajenky. Z hlediska posloupnosti začínají písmenka z nejstarší novinky a postupuje se k těm nejnovějším. V rámci jednoho textu jsou pak písmenka seřazena logicky (tedy odshora dolů). Možná to zní komplikovaně, v praxi ale zřejmě správnou posloupnost nebo případnou chybu poznáte. Mezery do tajenky musíte zasadit sami dle logiky. 

Připomínáme, že jde jen o novinky (tedy ne recenze nebo články) a pouze o klasický text, tedy ne vytučněné bodové souhrny, vložené tweety a podobně. Do soutěže se také nepočítá text, který právě čtete. Předpokládáme, že hledaná písmenka bezpečně poznáte, až nějaké najdete. Jen pozor, některá drobnější písmena můžete lehko přehlédnout!

Háček je ale v tom, že v tajence zatím chybí poslední důležité slovíčko. Další balíček písmen ukryjeme do dalších, od tohoto momentu nově vydaných novinek zítra (8. října) dopoledne. Prozradíme, že tajenka bude končit otazníkem. V momentě, kdy opravdu uvidíte vytučněný otazník, zašlete celou tajenku na mailovou adresu soutez@hrej.cz s předmětem FAR CRY 6. Připomínáme, že můžete odpověď poslat až v momentě, kdy bude vydáno i poslední písmenko. Pokud už dříve správně odhadnete, co je tajenkou, musíte ještě chvíli vydržet.

Je klíčové mít oči na stopkách. Kopii Far Cry 6 pro PC totiž vyhrají tři nejrychlejší soutěžící. Bude to napínavé!

Pokud hrajete na konzolích, nezoufejte. Zároveň stále běží naše Facebooková soutěž o tři kopie Far Cry 6, kde můžete vyhrát i verzi pro Xbox One/Series a PlayStation 4. 

Přejeme hodně štěstí a příjemnou zábavu!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama