Ubisoft rozesílá neaktivním hráčům Far Cry 6 posměšné maily, komunitu to dělí na dva tábory
i Zdroj: Hrej.cz
Far Cry 6 Novinka Ubisoft rozesílá neaktivním hráčům Far Cry 6 posměšné maily, komunitu to dělí na dva tábory

Ubisoft rozesílá neaktivním hráčům Far Cry 6 posměšné maily, komunitu to dělí na dva tábory

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 10. 2021 09:37 2

Společnost Ubisoft už delší dobu bojuje o zájem hráčů velmi neortodoxními způsoby. Pokud vlastníte účet Uplay a hrajete její hry, určitě jste již do mailové schránky dostali (ne)nápadné popíchnutí, že se máte do rozehraného Assassin’s Creed, Ghost Recon nebo Watch Dogs vrátit a dokončit “práci”. S Far Cry 6 ale studio vsadilo na o něco agresivnější notu. Hráčům totiž píše sám El Presidente.

Reklama

  • Hráči Far Cry 6 dostávají posměšné zprávy “od El Presidente”
  • Někteří si stěžují, že jde o příliš agresivní a nepříjemnou kampaň
  • Jiní tvrdí, že jde o skvělý nápad a připomínají, že se z newsletteru lze odhlásit

Zklamal jsi mě.“ 

„Bylo zábavné sledovat tvůj neúspěch.“ 

„Ahoj Rojas. Chtěl jsem ti poděkovat za to, že mi necháváš na Yaře volnou ruku. Dej si pohov a věz, že je v dobrých rukou.“ 

„Určitě máš na víc.“

To je jen část hlášek, které si na adresu své osoby ze strany “El Presidente” můžou hráči přečíst ve zprávách odesílaných v rámci newsletteru. Studio v nich také nabízí stručné shrnutí statistik, fiktivní diktátor se hráči vysmívá, že zabil málo nepřátel, strávil ve hře málo času nebo neosvobodil dost táborů či regionů ostrova Yara. 

Na maily upozornil editor webu Gamesindustry Brendan Sinclair, který si postěžoval na to, že hry začínají být ve snaze udržet hráče nepříjemně agresivní a „otravují vás, pokud si dovolíte je přestat hrát“. Tím v komunitě vyvolal poměrně žhavou diskuzi o tom, kde jsou hranice vkusu. Část hráčů se k němu přidala a stěžuje si na to, že jsou podobné kampaně otravné a nepříjemné, jiní naopak namítají, že jde o velmi chytrou, vtipnou a imerzivní kampaň, ze které se navíc daný hráč může odhlásit skrze přerušení odběru mailových novinek.

„Maily rozesílané hráčům Far Cry 6 byly myšleny jako zábavný a chytrý způsob jak jim připomenout, že se mají vrátit na Yaru a jsou psány z pozice samotného El Presidente. Komunitě nasloucháme a její výtky jsme sdělili El Presidentovi. A vězte, že nejvíce chybíte Chorizovi,“ reagoval na situaci Ubisoft pro web IGN.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama