Fall Guys pro Xbox a Switch hlásí zpoždění. Kompenzací se stává oznámení cross-platform multiplayeru
i Zdroj: Hrej.cz
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys pro Xbox a Switch hlásí zpoždění. Kompenzací se stává oznámení cross-platform multiplayeru

Fall Guys pro Xbox a Switch hlásí zpoždění. Kompenzací se stává oznámení cross-platform multiplayeru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 5. 2021 09:55

Vývojářské studio Mediatonic zodpovědné za loňský hit Fall Guys oznámilo odklad konzolové verze pro Xbox One a Nintendo Switch. Jako náhradu nabízí fanouškům ovšem kompenzaci ve formě potvrzení připravovaného cross-platform multiplayeru.

Reklama

  • Fall Guys ve verzi pro Xbox One a Nintendo Switch se odkládá
  • Hra nestihne původně avizované okno letošního léta
  • Náhradou se stává oznámení cross-playe

Vydání simulátoru davového šílenství, původně připadající na léto letošního roku, se prostřednictvím nového oznámení posouvá na blíže nespecifikované datum. Vývojáři sdělují, že na implementaci nových funkcí a vylepšení potřebují více času. Současně dodávají, že jednou z nich se stane i zmiňovaná možnost cross-playe, jež má být dostupná při vydání obou chystaných verzí.

Skutečnost, že bychom na jejich příchod nemuseli zase tak dlouho čekat, podtrhuje pak skutečnost, že studio, které bylo před dvě měsíci zakoupeno Epicem, cílí na jejich uvedení v co možná nejkratším čase. Než se tak stane, můžete nicméně pro zkrácení času zaměřit pozornost na aktuálně probíhající čtvrtou sezónu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama