Do svého týmu v F1 2021 můžete naverbovat i legendy včetně Schumachera, Senny nebo Prosta
i Zdroj: Hrej.cz
F1 2021 Novinka Do svého týmu v F1 2021 můžete naverbovat i legendy včetně Schumachera, Senny nebo Prosta

Do svého týmu v F1 2021 můžete naverbovat i legendy včetně Schumachera, Senny nebo Prosta

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2021 12:24

Připravované závody F1 2021 pomalu odhalují, co hráčům nabídnou. Nově jsme se například dozvěděli, co bude součástí sběratelské edice Deluxe. Ta potěší spíše hráče, kteří si nepotrpí na autenticitu závodění, díky ní totiž můžete do sedačky druhé formule v režimu My Team posadit jednu ze sedmi legend motorsportu.

Reklama

  • F1 2021 Deluxe Edition přinese sedm legend
  • Schumachera, Prosta nebo Sennu můžete naverbovat do týmu v My Team
  • Musíte na ně ale vydělat

Ano, příliš to nedává smysl, ale pokud zainvestujete do dražší varianty hry, může hájit barvy vašeho vytvořeného týmu Nico Rosberg, David Coulthard, Jenson Button, Felipe Massa, nebo třeba Michael Schumacher, Alain Prost či Ayrton Senna. Nejdříve ale bude nutné na legendární jezdce vydělat, respektive musíte vybudovat dostatečně silný rozpočet, aby bylo jezdce z čeho platit. I tentokrát se tedy nevyhnete angažování levnějších jezdců z Formule 2.

Matadoři budou dostupní jako volní jezdci, zatím ale není jasné, zda po nich budou moct sáhnout i ostatní týmy. V takovém případě by bylo asi startovní pole po pár sezónách notně bizarní. Na druhou stranu se touto novinkou F1 blíží kartičkovým režimům z jiných sportovních her, kde si legendami sportu vylepšujete svůj tým velmi často.

Deluxe Edition také obsahuje další kosmetický obsah, zatím neznámým způsobem obohatí i příběhový režim Braking Point a hráčům napumpuje účet 18 000 mincemi PitCoin. Deluxe Edition stojí celkem 2 299 korun a vychází 13. července letošního roku. Klasická verze hry vyjde o tři dny později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama