Bohatou kariéru, 100 licencovaných boxerů a next-gen pohyb v ringu. To vše slibuje eSports Boxing Club
i Zdroj: Hrej.cz
eSports Boxing Club Novinka Bohatou kariéru, 100 licencovaných boxerů a next-gen pohyb v ringu. To vše slibuje eSports Boxing Club

Bohatou kariéru, 100 licencovaných boxerů a next-gen pohyb v ringu. To vše slibuje eSports Boxing Club

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 6. 2021 13:20

Díky videohrám máte možnost stát se profesionálním MMA zápasníkem nebo šíleným wrestlerem. Nejlépe placení bojovníci se však i nadále pohybují ve světě klasického boxu. A právě tam nás vezme eSports Boxing Club.

Reklama

  • eSports Boxing Club nabídne přes 100 licencovaných sportovců, nechybí momentální hvězdy ani legendy
  • Vývojáři pracují na komplexní kariéře, kterou doprovází zásadní rozhodnutí
  • Hra slibuje next-gen pohyb v ringu a realistické manévry
  • Chystá se předběžný přístup, hra následně zamíří i na konzole

Titul z produkce britského studia Steel City Interactive klame tělem. Sice se neřadí mezi AAA projekty, po grafické a obsahové stránce se ale zástupcům nejvyšší úrovně vyrovnává. Stačí zmínit, že nabídne přes 100 licencovaných boxerů, mezi kterými je třeba Canelo Alvarez, Terence Crawford nebo Vasyl Lomachenko. Počítá se i s dámskou divizí, kde najdeme například Katie Taylor, Claressu Shields a Heather Hardy. Tvůrci se také ohlédli do minulosti a vybrali legendy, které se díky svým výkonům nesmazatelně zapsaly do historie.

Autoři pracují na klasickém režimu kariéry, v níž se začíná amatérskými zápasy, po nichž se boxer plynule přesune mezi profesionály, kde může zabojovat o tradiční Lonsdale Belt. Pak se otevře i cesta do světa. A pokud se bude dařit, bude představen nový světový šampion.

Nejde ale pouze o samotné boxery. Budete si muset zařídit také trenéry, cutmany a nutriční specialisty. V kariéře podle autorů nebudou chybět těžká rozhodnutí. Při šplhání po žebříčku můžete hrát na jistotu, pokud ale budete ochotni zariskovat, ušetříte spoustu času (a vyděláte víc peněz). S tím se ale pojí velká rizika, která mohou kariéru významně ovlivnit, těžké zranění může znemožnit nástup do dalších zápasů. I zde ale záleží především na vás. Co když přijde nečekaná titulová šance? Nastoupíte i s boxerem, který v posledním zápase tvrdě inkasoval? Rozhodnutí pak ovlivní čas odchodu do důchodu.

Chybět samozřejmě nesmí ani bohaté možnosti na poli úpravy postavy. Jednak jde o nové kombinace úderů, jednak také o kosmetické prvky. Hra slibuje next-gen pohyb v ringu a realistické manévry, které by měly potěšit všechny fanoušky boxu. Ve spojení s realistickými modely postav, o jejichž skeny se postaralo studio Ten24, je zaděláno na velmi zajímavou podívanou. Do zápasů navíc promlouvají známí komentátoři - Paul Dempsey z BT Sports, Johnny Nelson ze Sky Sports a Todd Grisham z DAZN.

Ještě letos chce eSports Boxing Club spustit předběžný přístup na Steamu, hra však míří také na konzole současné a minulé generace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama