Po síti se prý šíří uniklý trailer Elden Ring
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Po síti se prý šíří uniklý trailer Elden Ring

Po síti se prý šíří uniklý trailer Elden Ring

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 3. 2021 15:08 1

Do třetice zpráv o Elden Ring. Na sociálních sítích se před pár hodinami začaly šířit záběry, které prý odhalují velmi kusé gameplay záběry a pochází z připravovaného traileru. Fanoušci si tak mohou prohlédnout ochutnávku soubojů s obrovským bossem nebo jízdu na koni po otevřeném prostředí.

Reklama

Uniklá videa byla velmi rychle mazána, po nějaké době se tak mohla šířit jen mezi uživateli, kteří je stihli uložit. Uživatelé Twitteru s přezdívkami AestheticGamer aka Dusk Golem a Shpeshal Ed nicméně na svůj profil vložili dva útržky, které zatím tlaku mazání odolávají.

This isn't from me, but I needed some way to share it elsewhere for those who care. #EldenRingpic.twitter.com/YxUNH9Fq2K

— AestheticGamer aka Dusk Golem (@AestheticGamer1) March 1, 2021

Komunita okamžitě začala spekulovat o pravosti videí. Názory se různí, někteří fanoušci tvrdí, že jsou videa velmi nevěrohodná a musí se jednat o fake, jiní je ve srovnání s předchozí tvorbou studia nezpochybňují. Tak jako tak si na potvrzení budeme muset počkat. Ostatně jsme o hře slyšeli naposledy při jejím oznámení v létě roku 2019.

#EldenRingpic.twitter.com/Sz0dnY9zGg

— Shpeshal Ed (@Shpeshal_Ed) March 1, 2021

Zdroje webu VGC prý tvrdí, že vývoj tvrdě poznamenala pandemie koronaviru, respektive opatření která ve studiu vynutila využití práce z domova. Dle nich je vysoce nepravděpodobné, že by hra mohla vyjít ještě v letošním roce. Na druhou stranu jeden z průmyslových insiderů Jeff Grubb v pátek naznačil, že bychom mohli být blízko dalším oficiálním informacím a ukázkám ze hry. Jeho slova následně podpořil i Jason Schreier. Marketingový manažer Xboxu Aaron Greenberg však následně popřel, že by je mohl přinést Microsoft někdy během března. Doufejme, že Bandai Namco brzy do situace vnese více světla.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama