Elden Ring téměř určitě nejvyde během následujících dvanácti měsíců
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Elden Ring téměř určitě nejvyde během následujících dvanácti měsíců

Elden Ring téměř určitě nejvyde během následujících dvanácti měsíců

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2021 12:54

Na toužebně očekávané RPG Elden Ring studia From Software si zřejmě ještě nějaký ten pátek počkáme. Společnost Kadowaka, která populární autory série Souls vlastní, totiž zveřejnila finanční zprávu, ve které nastiňuje své předpoklady pro následující fiskální rok, tedy až do konce března roku 2022. A jde o velmi konzervativní odhad, dle kterého do firmy žádné závratné peníze nepřitečou.

Reklama

  • Majitelé From Software ve finanční zprávě odhadují, že bude další fiskální rok velmi slabý
  • To naznačuje, že Elden Ring nevyjde minimálně do konce března příštího roku

Lze tak předpokládat, že při významu a rozsahu projektu Elden Ring zatím studio neplánuje vydání, minimálně ne do konce března příštího roku. Samotný dokument projekt zmiňuje, pouze ale poukazuje na jeho význam a míru očekávání fanoušků. Žádné konkrétnější informace o vývoji nenabízí.

Kadokawa očekává, že během roku klesnou prodeje o 15 % a zisky dokonce o 52 %. Na vině je zřejmě přetrvávající pandemie Covid-19, která dle všeho tvrdě zasáhla i vývoj Elden Ring. Ten byl oznámen na E3 v roce 2019, od té doby jsme ale neviděli ze hry nic konkrétního. V posledních měsících jsme si alespoň mohli prohlédnout uniklý trailer, který fanoušci poslepovali z nepříliš kvalitních záběrů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama