Dying Light míří na Switch, Bravely Default 2 zase ze Switche na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light Novinka Dying Light míří na Switch, Bravely Default 2 zase ze Switche na PC

Dying Light míří na Switch, Bravely Default 2 zase ze Switche na PC

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 8. 2021 09:10

Včerejší zakončení konferenční části Gamescomu přineslo po boku několika oznámení i informace o portech starších titulů. Štěstěna se v tomto případě usmála na vyznavače parkuru a zombie akce Dying Light a JRPG Bravely Default 2.

Reklama

  • Techland potvrdil spekulace o Switch verzi Dying Light
  • Square Enix oznámil, kdy se Switch exkluzivita Bravely Default 2 podívá na PC 

Ve věci Dying Light byla Techlandem při příležitosti prezentace druhého dílu potvrzena spekulace, že se duchovní nástupce Dead Island podívá v digitální i fyzické verzi i na obrazovku Switche. Majitelé přenosné konzole se tak mohou už s jistotou těšit, že se v blíže neurčené době dostanou k nejvyšší Platinové edici, jež letos dorazila i na PC a konzole minulé generace. 

Podle zmíněné spekulace by spolu se všemi DLC a základní hrou měla připravovaná verze za cca 1300 korun přinést na Switch i lokální kooperaci, funkci HD rumble a dotykové i pohybové ovládání. Více detailů z oficiálních zdrojů, které starší zprávu o ceně a technické stránce podepřou, nebo vyvrátí, máme podle vývojářského týmu očekávat za krátkou dobu.

Opačná procedura herního portování nastává u Bravely Default 2. Pokračování oblíbené JRPG série, které bylo až dosud vlastní pouze Nintendu Switch, se už 2. září podívá i na Steam, a to včetně japonského i anglického dabingu a upraveného ovládání. Základní cena, za kterou ho zde seženete, připadá na přibližně 1300 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama