Zbraně v Dying Light 2 nevydrží věčně, mohou se rozpadnout v ten nejméně vhodný okamžik
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Zbraně v Dying Light 2 nevydrží věčně, mohou se rozpadnout v ten nejméně vhodný okamžik

Zbraně v Dying Light 2 nevydrží věčně, mohou se rozpadnout v ten nejméně vhodný okamžik

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 9. 2021 12:32

Dying Light 2 bylo sice odloženo až na příští rok, to ale neznamená, že autoři poleví komunikaci. Nově je k dispozici další video ze série Dying 2 Know, které se zaměřuje na zbraně.

Reklama

  • Další epizoda Dying 2 Know se věnuje zbraním
  • Ve hře jich bude přes 200
  • Hráči musí počítat s tím, že se mohou rozpadnout

Producent Szymon Strauss v krátkém rozhovoru prozradil, že se ve hře nachází přes 200 různých zbraní. A protože ty tradiční už patří mezi velmi vzácné zboží, musí obyvatelé zdejšího světa trochu improvizovat. Není tedy divu, že některé nástroje zkázy připomínají spíše středověk. 

Možná máte zkušenost s The Legend of Zelda: Breath of the Wild, pak si jistě vzpomínáte, že se zbraně po určité době rozbíjely. To samé se bude dít i v Dying Light 2. Strauss dodává, že v první řadě záleží na třídě, třeba vzácná tradiční sekera vydrží dlouho, hráči na ni ale narazí jen zřídka (případně za ni vysolí pořádný balík u obchodníka). Může se samozřejmě stát, že se zbraň rozpadne v ten nejméně vhodný okamžik, Strauss proto doporučuje mít vždy alespoň jednu další v záloze.

V přiloženém videu jsou některé vidět některé zajímavé kreace, zdá se, že fantazie autorům opravdu nechybí. Dying Light 2: Stay Human vyjde 4. února.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama