Dead Island Článek LEVEL 208: Zombíci na dovolené

LEVEL 208: Zombíci na dovolené

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

24. 8. 2011 22:00
Reklama

Září je jeden z nejméně populárních měsíců v roce. Po šedesáti dnech prázdnin se musí zase do škol, začínají povinnosti a vzpomínky na léto pomalu blednou. Díky novému LEVELu ale můžete na chvíli všechno pustit z hlavy a zakousnout se do tradiční porce zajímavého obsahu, ať už ve formě textové, zvukové či obrazové. Do zářijového čísla jsme toho dostali opravdu hodně a finišovali jsme uzávěrku s dobrým pocitem, že vám máme co nabídnout. Skvělou plnou hru na DVD, výživné preview druhých Borderlands, nejedno herní překvapení v recenzích a až po okraj zaplněný hardware sektor. Račte se začíst!

DVĚ PLNÉ HRY: KROTÍME DRAKY A LETADLA

Už v minulém čísle jsme avizovali, že u 208. LEVELu naleznete hru Divinity II – Ego Draconis a slib jsme splnili. Vynikající RPG, které sází na neotřelou hratelnost a originální prvky, čeká jen na vás. Po úvodních chvílích, kdy si budete připadat jako v klasicky pojatém dobrodružství, vyrukuje na vás hra s proměnou v draka, a to se teprve začnou dít věci! A nezoufejte, pokud si kvůli angličtině netroufáte na tak rozsáhlou záležitost, v sekci Přídavky naleznete češtinu a nic vám neuteče. Protože vás máme rádi, přihodili jsme k Divinity II ještě bonus – Airport Control Simulator – na kterém si můžete otestovat, zda byste uspěli jako řídící letového provozu. Chytlavá záležitost, ve které se počítá každý metr!

ZBRANĚ, MILIONY ZBRANÍ!

Bylo to těsné, téměř na poslední chvíli, ale dokázali jsme to. Pro vás, samozřejmě. Sekci novinek dominuje čtyřstránkové preview Borderlands 2 z pera Pavla Dobrovského, který neskrýval svou vášeň pro první díl a shrnul všechny podstatné informace o slibně se tvářícím pokračování. Článek je doplněn také o krásné obrázky, které na webu zatím nenajdete. Kromě Borderlands jsme se podívali také na to, jak se to má se s SW: The Old Republic a s Diablem III, nechybí představení Dishonored a nakonec i dojmy z multiplayerové akce Red Orchestra II.

TŘETÍ ROZMĚR

V tématu čísla se věnujeme fenoménu 3D, takže máte díky nám možnost zjistit vše podstatné a udělat si v některých věcech jasno. Vyjma toho se můžete například dozvědět, že technologie trojrozměrného obrazu není žádnou převratnou novinkou a v určitých obměnách se objevuje už od poloviny minulého století. Je toho ale samozřejmě mnohem víc, šest stran zajímavého čtení naleznete na obvyklém místě.

I ZOMBÍCI PŘEKVAPÍ

Prázdninový výlet na ostrov plný zombií podniknul Vojta Bednář, aby se na vlastní kůži přesvědčil, že ho mají vývojáři stále čím překvapit. Dead Island se stal hrou čísla, objevuje se také na obálce a nemohli jsme jinak, než mířit s hodnocením vysoko. Otevřený svět, perfektní grafika a svěží nádech léta v nás zanechal víc než jen dobrý dojem. Z dalších recenzí vybíráme například Call of Juarez: The Cartel, který se povedl o poznání méně, dále zajímavý mix strategie a akce v podání Pirates of Black Cove a dočkali jsme se také vydání PC verze černobílého Limba. Přidáte-li k tomu pak ještě recenze DLC, máte určitě i vy z čeho vybírat.

TESTUJEME O STO ŠEST

O napěchované rubrice hardware už pár slov padlo, konkrétně se tedy můžete těšit na vyčerpávající plejádu testů nejrůznějších zařízení jako jsou 3D projektor, tablet HTC Flyer a v neposlední řadě také herní klávesnice s myší. Z větších článků pak stojí za povšimnutí test nejlepších LCD televizí a zamyšlení nad tím, v jaký čas aktualizovat ovladače grafických karet.

DRÁKULA I MASTER CHIEF

Jak už bývá zvykem, závěr časopisu patří konzolím a retru. Vezmeme-li to popořadě, těšit se můžete například na recenzi hry Captain America: Super Soldier, která není jen klasicky odfláknutým filmovým přívěškem a dále na krásný výlet do světa From Dust. Co se retra týče, zaměřili jsme se na rozbor charakteru bájného Master Chiefa, povíme vám něco o hře Rescue on Fractalus a společně s námi zjistíte, že Drákula nebyl zas až takový nelida, jak se může na základě legend a přikrášlených povídačkách zdát.

DVD NAPĚCHOVANÉ AŽ PO OKRAJ

Minout byste neměli ani naše video DVD. Opět jsme pro vás nachystali ty nejlepší videomateriály (včetně těch, které jsme přivezli z E3), celou řadu počeštěných videí a zapomenout nesmíme ani na nový díl Level TV, u kterého se jistě budete dobře bavit.

Proto neváhejte a běžte si pro nový LEVEL 208 do trafiky! Najdete ho tam od pátku 26. srpna!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama