Deathloop hlásí Gold, hra po dvou odkladech míří do lisoven
i Zdroj: Hrej.cz
Deathloop Novinka Deathloop hlásí Gold, hra po dvou odkladech míří do lisoven

Deathloop hlásí Gold, hra po dvou odkladech míří do lisoven

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 8. 2021 07:30

Už po mnoho měsíců slýcháme, že nejnovější hra studia Arkane, plánuje rozdmýchat ohně herního průmyslu trojím způsobem – kreativním vykreslením cykličnosti času, soubojem hlavních hrdinů ve snaze probíhající cyklus zlomit a naší volné ruce při hledání způsobů, jak jim tento úkol ulehčit. Tento trojlístek, jenž v posledních dvou letech tvořil pravidelnou náplň defacto všech akcí a prezentací, je navíc o krůček blíže k realizaci. Jak se totiž dozvídáme, hra vstoupila do stavu Gold, což kromě jiného znamená, že Deathloop míří do lisoven a upevňuje své datum vydání.

Reklama

  • Studio Arkane oznámilo, že Deathloop vstoupilo do poslední fáze vývoje
  • Předmětem dalšího snažení vývojářů je tak hlavně odladění chyb a příprava day one patche

Po iniciálním odhalení na E3 2019, půlročním odkladu na květen letošního roku a následném několikaměsíčním odsunu na předstih letošního podzimu, bylo Deathloop konečně ověnčeno symbolem brzkého vydání. Pakliže se tedy ve zbylém sedminedělí, které do vydání zbývá, neurodí další nečekaná komplikace, měla by hektická akce studia Arkane naplno vypuknout již 14. září.

Titul byl už dříve oznámen pro PC a PlayStation 5, přičemž bylo i po dokončení akvizice vývojářů Microsoftem potvrzeno, že na konkurenční Xbox zamíří až s neupřesněnou časovou odmlkou. Vezmeme-li navíc v potaz i informace z červencového State of Play, pak je patrné, že konzolová exkluzivita potrvá přinejmenším do září příštího roku.

Vedle kampaně, ve které se vtělíme do vražedného Colta na jeho misi za postupnou eliminací cílů, bude hra vybavena i elementem multiplayeru, umožňující dalšímu hráči invazi vaší hry. V jejich případě nebude nicméně hraní za Julianu spočívat v pomáhání, ale naopak v maření vašich snah ve snaze zabránit rozpadu časové linie.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama