Čeho se na E3 nedočkáme: Dead Island, Saints Row nebo Metro
i Zdroj: Hrej.cz
Dead Island 2 Novinka Čeho se na E3 nedočkáme: Dead Island, Saints Row nebo Metro

Čeho se na E3 nedočkáme: Dead Island, Saints Row nebo Metro

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 6. 2021 10:40 1

Máte-li s krátícím se časem do zahájení herních konferencí v hledáčku produkci evropského vydavatele Deep Silver, své očekávání raději kroťte. Přestože jeho mateřská společnost Koch Media svou přítomnost na akci Summer Games Fest potvrdila, už předběžně dala vědět, že některá velká jména jednoduše neuvidíme.

Reklama

  • Nadcházející herní konference nenabídnou pohled na část portfolia Deep Silver
  • Chuť si musíme nechat zajít na série Dead Island, Saints Row, Metro nebo TimeSplitters

Mezi série, jejichž jméno na pódiu pravděpodobně ani nezazní, můžeme už nyní zařadit Dead Island, Saints Row, Metro nebo TimeSplitters. Firemní zastupitelé navíc zdůrazňují, že absence jmenovaných her nepostihne pouze řečený Summer Games Fest od Geoffa Keighleyho, ale i následnou E3.

Byť je nepřítomnost dané čtveřice značek pochopitelně nepříjemná, je relativně očekávatelná. Dead Island 2 se přehazuje mezi studii jako horká brambora už od chvíle svého představení (v současné době se jejím vývojem zaobírají Dambuster Studios, autoři Homefront: The Revolution), zatímco vývoj čtvrtého Metra byl 4A Games potvrzen teprve v listopadu loňského roku. Na představení příští poutě po rozvráceném Rusku je tak zřejmě příliš brzy.

S pohledem na polozapomenutou sérii TimeSplitters pak nezbývá než připomenout aktuální zformování studia Free Radical Design, jež s vývojem dalšího dílu teprve začne. U série posledních Saints Row bylo na druhou stranu pokračování potvrzeno už v roce 2019, vzhledem k čemuž je její nepřítomnost asi nejvíce zarážející. I na dalším díle má pracovat studio Volition.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama