Dataminer odhalil skryté mise v Cyberpunk 2077. Přišly s aktualizací 1.2, mohlo by jít o obsah nadcházejícího DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Dataminer odhalil skryté mise v Cyberpunk 2077. Přišly s aktualizací 1.2, mohlo by jít o obsah nadcházejícího DLC

Dataminer odhalil skryté mise v Cyberpunk 2077. Přišly s aktualizací 1.2, mohlo by jít o obsah nadcházejícího DLC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 4. 2021 15:55

Na konci března se Cyberpunk 2077 dočkal slibované obrovské aktualizace 1.2, která opravila spoustu problémů a zlepšila výkon zejména na starších konzolích. Jak je ale zvykem, v aktualizacích si vývojáři připravují půdu pro budoucí expanze a Update 1.2 nebyl výjimkou. Datamineři se tak pustili do zkoumání složek, kde nalezli spoustu zajímavých informací.

Reklama

  • Dataminer nalezl v souborech Cyberpunk 2077 několik desítek misí 
  • Dle jeho slov by mohly být součástí nadcházejícího DLC
  • Většina misí se soustředí na oblast Pacifica

Romulus, jeden z dataminerů, se kterým se spojili redaktoři Eurogameru, odhalil přidání několika příběhových misí. Myslí si, že se bude jednat o první příběhové DLC. Přesněji se jedná o „příběhy z ulice“, které v základní verzi Cyberpunku nejsou k dispozici. Jedná se o přibližně 75 menších úkolů, přičemž několik souborů jde více do hloubky – popisují například debatu o postavě jménem Wagner či situaci s rukojmím, kterého zajala skupina „Kurtz Militia“.

Většina příběhů z ulice se prý točí okolo čtvrti Pacifica, kterou už dříve hráči kritizovali za nedostatek obsahu. Objevuje se i zmínka o nedokončeném kostele Newcomers Haven, který se má nacházet právě v Pacifice. Romulus tvrdí, že by se úkoly mohly teoreticky zpřístupnit už nyní, zatím to ale nedokáže potvrdit – pro to by musel projít tisíce dalších souborů. Jak ale Eurogamer zmiňuje, soubory a jejich obsah se shoduje s již odhalenou roadmapou, kterou vývojáři představili v lednu. Na oficiální informace o zmíněných misích si musíme ještě chvíli počkat – studio totiž na prosbu o komentář ze strany Eurogameru nijak nereagovalo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama