Warzone dostalo masivní aktualizaci. Zaměřuje se na úpravu zbraní
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Warzone Novinka Warzone dostalo masivní aktualizaci. Zaměřuje se na úpravu zbraní

Warzone dostalo masivní aktualizaci. Zaměřuje se na úpravu zbraní

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2021 14:13

Call of Duty: Warzone dostalo obrovský patch, který mění time-to-kill, tedy potřebný čas k zabití hráče. O rozsáhlých změnách se studio Raven rozpovídalo už dříve s tím, že se chce zaměřit na zvýšení tohoto času, a to zejména změnou mety celé hry.

Reklama

  • Warzone dostalo masivní aktualizaci 
  • Raven upravuje téměř všechny zbraně

Raven pozměnil poškození téměř u všech zbraní ve hře, ať se jedná o zvýšení či snížení poškození nebo změnu násobiče při zasažení určitých částí těla. Studio se zaměřilo zejména na násobiče při zasažení do horní části torza, které bylo nejčastěji zasahované. Vývojáři tím chtějí hráče motivovat k větší preciznosti.

“To je nátura kompetitivních her. Hráči budou využívat jakoukoliv výhodu bez ohledu na to, jak malá je. Budeme se maximálně snažit, aby efektivita té nejlepší zbraně stoupala se schopnostmi jejího držitele. Na druhé straně jsou tu hráči, kteří chtějí mít širokou paletu možností.”

"Naším cílem je tuto paletu poskytnout. Neustále budeme pracovat na zbraních, které vybočují, ať už málo, nebo hodně, dokud nebude každá zbraň hratelná a použitelná. Nechceme, aby se hráči cítili znevýhodněni kvůli tomu, že nepoužívají tu ‘nejlepší zbraň’."

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama