Další úniky ohledně nového Battlefieldu. Insider popisuje reveal trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 6 Novinka Další úniky ohledně nového Battlefieldu. Insider popisuje reveal trailer

Další úniky ohledně nového Battlefieldu. Insider popisuje reveal trailer

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 4. 2021 11:37 2

Battlefield 6 se pomalu ale jistě blíží a insideři se rozhodli fanoušky potěšit dalšími úniky a spekulacemi. Tentokrát si takový soubor připravil Tom Henderson, známý insider sérií Battlefield a Call of Duty, který už v minulosti přinesl několik později potvrzených informací. A co tvrdí o novém Battlefieldu?

Reklama

  • Insider popisuje nadcházející Battlefield
  • Oznamovací trailer prý ukáže velkou mapu pro 128 hráčů
  • Nový díl údajně přinese přírodní katastrofy či Ospreye
  • Název má být pouze Battlefield, bez čísla nebo přídomku

Z jeho dřívějších vyjádření vyplývá, že by se letošní díl měl jmenovat pouze „Battlefield“. Odehrávat se má v budoucnosti vzdálené zhruba 10 let, máme tak očekávat bojové roboty a vyspělejší verze dnešní techniky. První trailer má odhalit zatím neznámý ostrov, na kterém se bude odehrávat přírodní katastrofa – časově limitovaná in-game událost, která se má na mapě nahodile objevovat. Obecně mají být tyto události na mapách novinky obvyklé - kartami zamíchá velká bouře, tornádo nebo třeba vypuštění rakety. Autoři tak navazují na povedený systém levolution z čtvrtého dílu.

V traileru se údajně podíváme na V-22 Osprey,  americký konvertoplán, který budou hráči pilotovat. Odhalená mapa má navíc přinést dříve zmíněnou novinku, a to kapacitu až 128 hráčů na jednom serveru. Později Henderson na svém Twitteru vypíchl, že jeho informace nejsou výmysly ani lži – upozorňuje na to, že si svou reputaci buduje už 8 let skrze úniky okolo série Call of Duty.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama