Hráči si stěžují na problémy v betě chystaného Battlefieldu, vývojáři pracují na opravách
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Hráči si stěžují na problémy v betě chystaného Battlefieldu, vývojáři pracují na opravách

Hráči si stěžují na problémy v betě chystaného Battlefieldu, vývojáři pracují na opravách

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 10. 2021 09:06 3

Velký betatest blížícího se Battlefieldu už je v plném proudu, od dnešního dne se hra otevírá úplně všem, naskočit tedy mohou také hráči bez předobjednávek nebo aktivního předplatného EA Play. Dá se říct, že jde o betu v pravém slova smyslu, lidé totiž ve velkém reportují celou řadu problémů.

Reklama

  • Battlefield 2042 v betatestu trpí na celou řadu chyb
  • Hráči si stěžují na frame dropy, lagy, problémy s připojením, ale také na chování počítačem řízených vojáků nebo nepřehledné bojiště
  • DICE oznámilo, že se jedná o několik měsíců starý build, vývojáři nyní pracují na opravách

Jedním z problémů je například nestabilní připojení, s výkonem hra bojuje především na konzoli PlayStation 5, kde dochází k častým frame dropům, lagům a zvláštnímu problikávání. Postěžoval si třeba známý leaker Tom Henderson.

Battlefield 2042 nicméně trpí také na designové nedostatky. Jedním z nich jsou počítačem řízení vojáci, kterých je mnohdy daleko více, než těch živých, ve hře se pak chovají velmi podezřele. Další stížnosti se týkají pohybu, systému specialistů nebo nepřehledného bojiště.

K situaci se již vyjádřil komunitní manažer Adam Freeman. V příspěvku na Twitteru naznačil, že jde o několik měsíců starý build. Autoři však nyní usilovně pracují na úpravách, už během dnešního dne by zážitek měl být o něco lepší. Přece jen jde o betatest, s něčím podobným se dalo počítat. Z vyjádření na oficiálních stránkách nyní vyplývá, že vše pokračuje dle plánu, stále se počítá s vydáním 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama