Battlefield 2042 odpovídá na spoustu otázek. Odhaluje situaci s wingsuitem, Rangerem či AI vojáky
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 odpovídá na spoustu otázek. Odhaluje situaci s wingsuitem, Rangerem či AI vojáky

Battlefield 2042 odpovídá na spoustu otázek. Odhaluje situaci s wingsuitem, Rangerem či AI vojáky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 7. 2021 19:20

Je to už měsíc od odhalení Battlefield 2042, i přes to ale mají hráči stále spoustu otázek. To by měl řešit nový příspěvek na blogu DICE, kde vývojáři zodpovídají na spoustu důležitých otázek okolo hratelnosti i herního systému.

Reklama

  • Battlefield 2042 odhalil několik zásadních informací
  • Jak je to s wingsuitem či Rangerem zodpověděli otázky na blogu

Jak už bylo při odhalení zmíněno, hra se nyní nerozděluje na třídy, nýbrž na specialisty. Každý z nich může využívat svou „specialitu“, například wingsuit (tím se potvrzuje exkluzivita wingsuitu pouze pro jednoho specialistu), a trait, tedy podpůrnou schopnost, například oživit padlého kolegu do plného zdraví. Každý specialista si může navolit své vlastní zbraně včetně raketometu. Na klasického inženýra ženistu tedy zapomeňte.

Stejně tak si může každý hráč přivolat Rangera, tedy robotického „psa“, který ho bude následovat a chránit. Můžete ho řídit pokyny, třeba prohledat oblast nebo zahájit sebedestrukci. Studio DICE se zaměřilo třeba i na mrakodrapy. Potvrdilo sice, že rozhodně nepůjde bojovat na všech patrech (což by asi ani nebyla zábava), rozhodně se ale dočkáme přízemí a střechy. Taktéž se rozšíří hranice mapy pro boje ve vzduchu. 

Jednou z kontroverzních novinek jsou vojáci s umělou inteligencí. Údajně by ale situace neměla být tak vážná. Nikdy by neměla nastat situace, kdy by AI vojáků bylo více než hráčů. Dle popisu na stránkách by AI vojáci měli sloužit pouze k doplnění hráčů na serveru. Podrobnějších informací je mnoho a více si můžete přečíst na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama