EA potvrdilo termín otevřené bety chystaného Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2 Novinka EA potvrdilo termín otevřené bety chystaného Battlefieldu

EA potvrdilo termín otevřené bety chystaného Battlefieldu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 9. 2021 11:11

V posledních dnech se internetem šířily informace k otevřenému betatestu nového Battlefieldu, který se údajně má uskutečnit zkraje příštího měsíce. K informacím se nyní vyjádřilo také EA, společnost rovnou potvrdila konkrétní termín.

Reklama

  • Betatest nového Battlefieldu proběhne v termínu od 6. do 9. října
  • K dispozici bude režim Conquest a mapa Orbital
  • Na výběr bude ze čtyř specialistů

Takže kdy proběhne první velké vojenské cvičení? Beta odstartuje 6. října, tento termín však platí pouze pro hráče, kteří již učinili předobjednávku, nebo si platí EA Play. Ostatní se na bojiště dostanou o dva dny později, tedy 8. října. Testování bude ukončeno den poté. Už 5. října mohou hráči začít stahovat. 

Jak už bylo potvrzeno, postup hrou nebude zachován do plné verze. Hráči se mohou těšit na režim Conquest, k dispozici bude mapa Orbital, kde během bitvy dochází ke startu rakety. Do bety tedy nejsou zahrnuty nové zážitky, třeba bláznivý Portal nebo záhadami opředená Hazard Zone.

Na výběr bude ze čtyř specialistů, do služby se hlásí Webster Mackay, Maria Falck, Pyotr “Boris” Guskovysky a Wikus “Casper” Van Daele. Battlefield 2042 vyjde 19. listopadu na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama