Trailer k Back 4 Blood zve do otevřené bety, první fáze startuje příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Back 4 Blood Novinka Trailer k Back 4 Blood zve do otevřené bety, první fáze startuje příští týden

Trailer k Back 4 Blood zve do otevřené bety, první fáze startuje příští týden

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 7. 2021 11:09

Na vydání kooperační řežby Back 4 Blood si ještě pár měsíců počkáme, všichni ale brzy dostanou možnost novinku otestovat v otevřené betaverzi. A ta se nyní připomíná trailerem.

Reklama

  • První fáze betaverze Back 4 Blood startuje 5. srpna
  • Všem se pak otevře o týden později
  • Autoři potvrdili cross-platform multiplayer

Duchovní nástupce Left 4 Dead v betě nabídne možnost otestovat dvě PvE mise zaměřené na kooperaci, k dispozici však budou i dvě PvP mapy. Hráči si mohou projít i Fort Hope, zdejší centrální hub. Vybírat mohou z pěti postav, na vyzkoušení čeká nespočet zbraní, ale také kartiček, které jsou jedním z klíčových herních mechanismů.

Autoři zároveň potvrdili, že bude podporováno cross-platform hraní. Dobrou zprávou je, že na konzolích není pro účast v betě vyžadováno aktivní předplatné Xbox Live a PlayStation Plus. Také je dobré počítat s tím, že se veškerý postup hrou smaže, do plné verze se nepřenáší. 

Beta potrvá od 12. do 16. srpna. Pokud však učiníte předobjednávku, můžete se do hry podívat o týden dříve. Tuto šanci mají také ostatní, pokud se zaregistruji na oficiálních stránkách. Back 4 Blood vyjde 12. října na konzolích Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama