Zombie Ghost of Tsushima? Netflix poctí vaše telefony novinkou Kingdom: The Blood
i Zdroj: Netflix Kingdom: The Blood
Mobilní hraní Kingdom: The Blood Novinka Zombie Ghost of Tsushima? Netflix poctí vaše telefony novinkou Kingdom: The Blood

Zombie Ghost of Tsushima? Netflix poctí vaše telefony novinkou Kingdom: The Blood

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

13. 7. 2022 17:00

Každý, kdo viděl poslední trailer společného počinu Netflix Games a jihokorejského Action Square, si musel ihned vzpomenout na populární Ghost of Tsushima. Tedy alespoň do té doby, než se mrtvý nepřítel změnil v krvelačnou zombie snažící se pokousat hlavního hrdinu. Co přesně můžeme tedy od Kingdom: The Blood očekávat?

Reklama

  • Kingdom: The Blood je výplodem společné snahy Action Square a Netflix Games
  • Hra se odehrává ve středověké Koreji zasažené zombie apokalypsou
  • Kromě tradičního singleplayerového módu se mohou hráči těšit i na multiplayerový zážitek
  • Datum vydání zatím není známo

Očekávat můžeme opravdu mnohé. Je vidět, že Netflix rozpočtem nešetřil a lidé se tedy mohou těšit na rozsáhlý herní svět středověké Koreje, snad jen s tím rozdílem, že ta herní je zaplavená agresivními zombíky. Východní kultura je však do hry zahrnuta v téměř každém aspektu. Soubojový systém se inspiroval korejským bojovým uměním a i oblečení, které je plně kombinovatelné, přesně s tímto místem a obdobím splývá.

Ve hře navíc nepůjde pouze o singleplayerový zážitek ze zombie příběhu, ale pro hráče je též připravený multiplayerový segment, který nabízí PvP, dobývání území i společné dungeony. Jednotliví lidé si tedy budou moci vzájemně ohodnotit svůj vkus v oblečení i umění s mečem. 

Název Kingdom též není nijak náhodný. Hra se totiž inspiruje příběhem stejnojmenné Netflix série, jež spatřila světlo světa na začátku roku 2020. Zatím přesně nevíme datum vydání, je ale jasné, že se bude na co těšit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama