Značka Pokémon přináší spolupráci s obuví Converse, zatím asi jen v Japonsku
i Zdroj: Converse JP
Novinka Značka Pokémon přináší spolupráci s obuví Converse, zatím asi jen v Japonsku

Značka Pokémon přináší spolupráci s obuví Converse, zatím asi jen v Japonsku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 5. 2022 15:40

Oblíbený výrobce obuvi Converse představil čtveřici bot inspirovaných ikonickými stvořeními Pokémon. Zatím jen do japonské distribuce se dostanou “conversky” s motivy Pikachu, Eevee, Charizarda a Mewtwo.

Reklama

  • Converse nabízí řadu bot s motivy Pokémon
  • Designově jsou vážně povedené
  • Na západ ale možná vůbec nezamíří

Navíc nejde o žádnou nevkusnou divočinu. Jednotliví Pokémoni propůjčují botám především barevnou paletu. Varianta Pikachu je tedy sytě žlutá, Charizardova hraje odstíny oranžové, Eevee zbarvuje výrobek do béžova a u Mewtwoa se můžou zájemci těšit na typicky růžovošedou. Samotný Pokémon je přítomen jen v podobě pixelartového obrázku na jazyku boty.

Zajímavostí pro fajnšmekry jsou pak pokédexové údaje o konkrétním Pokémonovi na patě výrobku. Kromě jména jde o číslo v pořadí, výšku a hmotnost. Bonusem je krabice, vyvedená v červené a bílé ve stylu pokéballu. 

V oficiálním obchodě jsou boty dostupné v předprodeji za 9900 jenů, v přepočtu zhruba 1820 českých korun. Zatím není jasné, kdy budou oficiálně dostupné, a zda se podívají i mimo Japonsko. 

Katy Perry v nové skladbě vzpomíná na své začátky s Pikachu a Pichu
i Zdroj: Hrej.cz

Katy Perry v nové skladbě vzpomíná na své začátky s Pikachu a Pichu

Do oslav 25. výročí značky Pokémon se zapojila i populární popová zpěvačka Katy Perry. Ta ve spolupráci se značkou vydala…

14. 5. 2021 10:41
2

Nejde o první spolupráci mezi Converse a Pokémon, výrobce nabízí dětskou řadu s Pikachu, Eevee, Mewem nebo Piplupem. Značka Pokémon zase v minulosti spolupracovala například se zpěvačkou Katy Perry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama