Zkraťte si čekání na Outcast 2 získáním remasteru jeho předchůdce
i Zdroj: Hrej.cz
Outcast 1.1 Novinka Zkraťte si čekání na Outcast 2 získáním remasteru jeho předchůdce

Zkraťte si čekání na Outcast 2 získáním remasteru jeho předchůdce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 11. 2021 12:20 1

Kultovní klasika od belgického studia Appeal se na GOG objevuje dočasně zdarma. Remaster původního Outcast, jenž později vyšel na počítače i konzole i ve formě remaku s podtitulem Second Contact, můžete do své knihovny přidat až do pondělního odpoledne.

Reklama

  • GOG dočasně rozdává remaster prvního Outcast, tzv. Outcast 1.1
  • Nabídka končí v pondělí 15. listopadu

Pro přidání hry stačí zamířit na hlavní stránku GOG, kde již postačí jednoduchého kliknutí. Ve srovnání s předlohou z roku 1999 je remaster s označením 1.1 více nakloněn moderním systémům; dochází tak ke navýšení plynulosti, rozlišení i přidání nového launcheru a nativní podpory Xbox ovladače. 

Vyšší uhlazenost se v osm let staré předělávce také projevuje redukcí chyb. Hra disponuje lepší stabilitou, opravou bugů i škálováním herního rozhraní při výběru vyššího rozlišení. Je-li ovšem vašemu srdéčku i tak bližší neotesanost původního Outcast, je vhodné zmínit, že i ten lze bezplatně získat. Pro učinění tohoto kroku stačí v aplikaci GOG navštívit položku „extras“, která je dohledatelná pod kartou zmiňovaného remasteru. V témže místě si můžete stáhnout i soundtrack, manuál či dodatečné informace o vzniku titulu.

Hra se při svém nástupu na trh vyznačovala svého času nezvyklou nelinearitou, rozmanitostí světa i kombinací mnoha (často roztodivných) prvků hratelnosti. Minimálně z pohledu exkurze do herní historie je tak hra hodna vaší pozornosti. Druhou variantou, proč se do ní pustit, je pak příprava pokračování – Outcast 2: A New Beginning – na němž studio Appeal spolupracuje s THQ Nordic.

Kultovní adventura Outcast se vrací v druhém dílu pod křídly původních tvůrců
i Zdroj: Hrej.cz

Kultovní adventura Outcast se vrací v druhém dílu pod křídly původních tvůrců

Vedle oživení Jagged Alliance se vydavatelství THQ Nordic rozhodlo stesk na dávná léta zahnat i ohlášením druhého Outcast.…

18. 9. 2021 09:35
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama