Zhlédněte první upoutávku třináctidílného seriálu Shenmue
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zhlédněte první upoutávku třináctidílného seriálu Shenmue

Zhlédněte první upoutávku třináctidílného seriálu Shenmue

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 10. 2021 11:40

Anime podložené videoherní trilogií Shenmue nabízí prostřednictvím Comic Conu první pohled na chystanou třináctidílnou řadu. Premiéra seriálu vzešlého ze spolupráce Crunchyroll a Adult Swim je i nadále v plánu na příští rok.

Reklama

  • Animovaný seriál Shenmue nabízí první trailer
  • Akčně laděná ukázka láká na třináctidílnou řadu

První ukázka seriálového Shenmue přináší odluku od navyklého stylu. Ve srovnání s hrami, které se pokoušely vedle bojových pasáží vykreslit i rutinu běžného dne, je totiž v traileru akcentována především složka akční. A to i přes přímou účast otce série Ju Suzukiho, jenž se chopil role výkonného producenta. Vzhledem k jeho puntičkářství a přiznané snaze o převedení kouzla her i do připravované seriálové adaptace lze ale asi očekávat, že akce slouží hlavně k oslovení co nejširšího spektra diváků. 

Režii třináctidílného seriálu, který byl oznámen na loňském veletrhu Crunchyroll Expo, má na starosti Čikara Sukuraj, též známý jako režisér populárního anime One Punch man. Animovaná podoba téměř dvacetiletého univerza, jež vstoupila do produkce ještě před vydáním Shenmue 3, bude podle Suzukiho ve svém vyprávění přímočařejší než její herní předloha. I nadále má ale vyprávět silný, emotivní příběh, o jehož vizualizaci se postará kombinace ručně malované a počítačem generované grafiky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama