Želvy Ninja přichází na mobily. TMNT: Shredder’s Revenge si zahrajete „zdarma“ díky Netflixu
i Zdroj: Tribute Games / TMNT press kit
Mobilní hraní Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Novinka Želvy Ninja přichází na mobily. TMNT: Shredder’s Revenge si zahrajete „zdarma“ díky Netflixu

Želvy Ninja přichází na mobily. TMNT: Shredder’s Revenge si zahrajete „zdarma“ díky Netflixu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

11. 1. 2023 12:25

Netflix přináší na mobilní telefony a tablety další úspěšný videoherní počin z PC a konzolí. Tentokrát se předplatitelé streamovací služby mohou těšit na poslední hru Želvy Ninja s podtitulem Shredder’s Revenge.

Reklama

  • TMNT: Shredder’s Revenge přichází i na zařízení s Androidem a iOS/iPadOS
  • Hra je dostupná exkluzivně pro předplatitele služby Netflix

Celým názvem Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge je rubačka jako ze starých automatů. Vývojáři z Tribute Games přinesli hru na staré i nové konzole a i na PC. Důraz je kladen na zábavnou hratelnost a také roztomilou pixelartovou grafiku.

V TMNT: Shredder’s Revenge bojujete jako Želvy Ninja proti Trhačovi a jeho klanu Foot. Kromě čtyř želvích bojovníků patří k hratelným postavám také April O’Neil, mistr Tříska (Sensei) a Casey Jones.

Všichni předplatitelé Netflixu si nyní mohou hru stáhnout do svého mobilního telefonu nebo tabletu s Androidem či iOS/iPadOS zdarma, respektive v rámci předplatného. Ovládání probíhá pomocí tlačítek na displeji, doporučujeme však připojit externí ovladač z konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama