Zelda: Tears of the Kingdom kompletně unikla na internet. Mějte se na pozoru před spoilery
i Zdroj: Nintendo
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Zelda: Tears of the Kingdom kompletně unikla na internet. Mějte se na pozoru před spoilery

Zelda: Tears of the Kingdom kompletně unikla na internet. Mějte se na pozoru před spoilery

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 5. 2023 13:06

Velmi očekávaná akční adventura The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sice oficiálně vychází až za deset dnů, její nelegálně pořízená kopie ale už nyní koluje internetem. Podle dostupných informací se totiž mezi hráče předčasně dostaly fyzické kopie titulu, ze které byla vyextrahována XCI ROM kopie. Ta se nyní šíří Discordem a zájemci ji spouští pomocí emulátorů.

Reklama

  • Blížící se nová Zelda unikla kompletně na internet
  • Skrz emulaci je možné hrát kopii ROM z předčasně distribuovaných fyzických cartridge

Lze tedy předpokládat, že se nyní záběry, obrázky, podrobnosti, seznamy obsahu a další konkrétní informace o hře budou šířit sociálními sítěmi, ať už v dobré víře nebo prostě proto, aby uživatelé zkazili překvapení ostatním. V opačném případě, tedy pokud vás případné úniky skutečně zajímají, stačí zapátrat například na subredditu věnovanému únikům r/GamingLeaksAndRumours, kde najdete vlákno kompletně mapující poslední události spojené s novou Zeldou.

Společnost Nintendo se v poslední době potýká s celou řadou podobných úniků. Zmínit můžeme předčasně zveřejněný obsah artbooku z limitované edice Tears of the Kingdom nebo opakované případy, kdy uživatelé na YouTube nebo Twitter nahrávají film Super Mario Bros. Movie v kompletní stopáži.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vychází exkluzivně na Nintendo Switch 12. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama