Ze Steamu bez upozornění zmizely starší ročníky WWE 2K
i Zdroj: Steam / 2K
WWE 2K16 Novinka Ze Steamu bez upozornění zmizely starší ročníky WWE 2K

Ze Steamu bez upozornění zmizely starší ročníky WWE 2K

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 7. 2022 14:10

Vydavatelství 2K bez jakéhokoliv komentáře odstranilo z nabídky platformy Steam starší ročníky virtuálního wrestlingu WWE 2K. Konkrétně už nejsou dostupné od 13. července. Důvod není znám, pravděpodobně šlo ale o problémy s vypršením licencí.

Reklama

  • Ze Steamu zmizely čtyři ročníky WWE 2K
  • Zřejmě kvůli licencím

Z katalogů se poroučely ročníky 17, 18, 19 a 20, tedy čtyři nejnovější, pokud nepočítáme ten aktuální s číslovkou 22. Na jednu stranu je nepříjemné, že z nabídky hry mizí, na tu druhou série dlouhodobě čelila kritice kvůli velmi nízké kvalitě a tristnímu technickému stavu. To vedlo k tomu, že ročník 21 vůbec nevyšel. Naopak s aktuální hrou se podařilo navázat na poměrně úspěšný odkaz.

Samozřejmě můžeme jen spekulovat, proč už hry nejsou dostupné, tradičně je ale na vině problém s licencemi. Z obchodu takto nedávno zmizelo několik ročníků virtuálních Formulí 1 od Codemasters. Magazín PCGamer zmiňuje i hry Alan Wake nebo Alpha Protocol, dále můžeme vzpomenout třeba na problémy s hudbou v Mafii 2 nebo GTA IV. Nedávno jsme psali také o navrácení starších dílů Metal Gear Solid, kterým zase ztěžovaly život licencované historické záběry.

Samozřejmě to neznamená, že by se ke hrám nedostali stávající majitelé. Ti je stále můžou stahovat, instalovat a hrát.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama