Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 794
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 794

Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 794

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 5. 2021 14:15

První květnový hPod opět přinese diskuzi nad vším souvisejícím i nesouvisejícím s hrami. Na co se můžete těšit a o čem si budeme povídat tentokrát?

Reklama

Vedle klasického ohlédnutí za tím, co v poslední době hrajeme se samozřejmě otřeme o událost, která v současnosti hýbe celým herním světem. Odstartoval totiž soudní proces mezi společnostmi Epic a Apple, a v rámci něj musely firmy zveřejnit řadu zajímavých dokumentů, které nás nechávají nahlédnout tak trochu za oponu finančních poměrů v herním průmyslu. Také se podíváme na současné novinky týkající se Call of Duty, v souvislosti s ním se ale spíše ohlédneme za hrami, které k druhé světové válce přistupovaly trochu jinak a snažily se experimentovat.

Osazenstvo u mikrofonů tentokrát není úplně nabeton jasné. Určitě uslyšíte Kubu a Tadeáše, s nejvyšší pravděpodobností se přihlásí i Míra a uvidíme, koho dalšího větry podcastování zavanou do našeho éteru. Každopádně to můžete být vy. Dotazy, názory i připomínky můžete posílat do komentářů pod tuto novinku, případně na adresu podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY. Natáčet začínáme dnes večer, času tedy máte dost.

Uslyšíme se tradičně v pátek ve 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama