Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 791, tentokrát s motorkáři, apokalypsou i asasíny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 791, tentokrát s motorkáři, apokalypsou i asasíny

Zapojte se do hPodu s pořadovým číslem 791, tentokrát s motorkáři, apokalypsou i asasíny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 4. 2021 14:10 1

Minulý týden byl značně punkový, slíbili jsme však, že to tento týden napravíme. A tak také činíme. Hpod s pořadovým číslem 791 vznikne zítra, nabídne zajímavá témata a především silnou sestavu. Na co se tedy můžete těšit?

Reklama

Nejprve se samozřejmě ohlédneme za tím, co nás (ne)bavilo a (ne)naplňovalo v posledních dnech nebo týdnech. V prvním tématu se zamyslíme nad budoucností Sony, japonská společnost totiž byla v uplynulých dnech probírána horem dolem a začíná se nám rýsovat poměrně konkrétní vize nadcházejících let. V tom druhém se zase po letech vrátíme k sérii Assassin's Creed a jejímu zasazení. Kde bychom maskované vrahy viděli rádi v dalším pokračování?

U mikrofonů se sejde Tadeáš, Kuba, Lukáš, Zdeněk a po dlouhé době i ztracený syn Marek, o vydatnou diskuzi tedy nouze rozhodně nebude. Pomyslným šestým diskutujícím můžete být i vy, stačí využít komentáře zde pod novinkou, náš Discord, případně úplně ideálně mailovou adresu podcast@hrej.cz, do předmětu nezapomeňte uvést heslo DOTAZY! Natáčení vypukne zítra ve večerních hodinách, ve finální verzi se pak uslyšíme tradičně v pátek v 20:00. Těšíme se na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama