"Zaplavený" survival má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Zaplavený" survival má datum vydání

"Zaplavený" survival má datum vydání

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 2. 2016 14:14 1
Reklama

The Flame in the Flood je izometrická prvotina studia The Molasses Flood, týmu bývalých členů Irrational Games. Akční survival s prvky RPG představí hráči svět postižený živelnou katastrofou. Tentokrát však zemi nestihla žádná atomová válka ani útok mimozemšťanů, vaší hlavní překážkou bude voda, spousta vody. Už název napovídá tomu, že se budeme pohybovat ve světě stiženém velkou potopou.

Pokud byste ale hledali Noemovu archu, nepovedlo by se vám to. Svět The Flame in the Flood je plný vlků, hadů, medvědů a další více či méně dravé havěti. V roli přeživšího vás tak čeká klasická záchrana vlastního života a nekonečné hledání a shromažďování zásob. Titul vás ale nebude příliš zatěžovat kácením stromů a kutáním železa, větší důraz klade na prozkoumávání prostředí a pohyb po náhodně generovaném světě. Obrovská řeka vám znemožňuje běžet kam chcete, postupně se budete pomocí lodě přesouvat po jejím toku. Během putování vás navíc doprovází věrný společník, pes.

Hře už nějaký ten pátek brousí autoři i hráči hrany na vlnách Early Accessu, dříve jsme vás informovali o započetí její (nakonec úspěšné) kickstarterové kampaně, známé je ale i přesné datum vydání. The Flame in the Flood oficiálně vyjde 24. února, a to pro PC, Mac a Xbox One. Tvůrci hry jsou mimochodem vývojáři s bohatými zkušenostmi. Společně pracovali napříkald na BioShock Infinite. Pro první hru v jejich novém složení přislíbili i příběhovou kampaň, zatím ale na hráče čeká pouze nekonečný režim zaměřený na překonávání rekordů v uražené vzdálenosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama