Zaměstnanec studia Sledgehammer vysvětlil, co obnáší produkce dalších dílů série Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaměstnanec studia Sledgehammer vysvětlil, co obnáší produkce dalších dílů série Call of Duty

Zaměstnanec studia Sledgehammer vysvětlil, co obnáší produkce dalších dílů série Call of Duty

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 7. 2021 11:40 2

I v herní branži existují jisté zákonitosti, třeba fakt, že každý rok vyjde další díl válečné série Call of Duty. Dle bývalého člena studia Sledgehammer si však veřejnost na tuto skutečnost zvykla, takže už nové příspěvky nedokáže náležitě ocenit.

Reklama

  • Glen Schofield si postěžoval, že už lidé nejsou schopni ocenit náročný vývoj série Call of Duty
  • V rozhovoru popsal vlastní zkušenosti z vývoje
  • Studio neustále spolupracuje se speciálními jednotkami, historiky a dalšími odborníky

Glen Schofield pracoval jako jeden z ředitelů vývoje několika dílů, působil také na pozici generálního manažera studia. V rozhovoru pro magazín Edge prozradil, jak je práce na prominentní značce náročná. “Tři roky jsem studoval druhou světovou válku. Pracoval jsem s historiky, strávil jsem osm dní v dodávce na cestách po Evropě, abych objel všechna místa, která budou ve hře. Střílel jsem z různých starých zbraní. Všechny tyto věci musíte podstoupit, když děláte na Call of Duty,” řekl v reakci na názory některé lidí, kteří zpochybňují náročnost produkce dalších dílů.

“Pracovali jsme s lidmi z Navy SEALS a Delta Force, abychom pochopili taktiku a různé techniky, které jsme následně dostali do hry. Museli jsme si zjistit informace o speciálních jednotkách z několika zemí, jako je Anglie, Francie, Španělsko a Itálie, protože se ve hře objevily. Obnáší to hodně učení, neustálého čtení, sledování videí a kontinuální spolupráci s experty.”

Právě studio Sledgehammer pracuje na letošním Call of Duty, informaci již oficiálně potvrdil Activision. Tým se spoléhá také na pobočku v Torontu, která byla nově otevřena. Letos na podzim nás čeká tradiční kampaň, multiplayer i kooperační režimy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama