Zajímavá variace na Mario Kart. Roztomilé závody z Toy Rider jsou ke stažení
i Zdroj: Google Play / Toy Rider
Mobilní hraní Toy Rider Novinka Zajímavá variace na Mario Kart. Roztomilé závody z Toy Rider jsou ke stažení

Zajímavá variace na Mario Kart. Roztomilé závody z Toy Rider jsou ke stažení

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

23. 6. 2022 19:00 1

Indie herní studio Omnaya Studios ohlásilo možnost vstoupit do otevřené bety jejich nového závodního titulu Toy Rider. Hra se od ostatních liší hlavně svým netradičním zpracováním, jelikož závod neprobíhá na okruhu či běžné silnici, ale uvnitř dětského pokoje.

Reklama

  • Omnaya Studios spustili otevřenou betu hry na mobilní telefony Toy Racer
  • Na výběr bude více než sto různých vozů
  • Pomáhat bude hráči v závodech i sbírání schopností ve stylu Mario Kart

I když se závody odehrávají v pokoji, nejde o jedinou zajímavost, která na vás ve hře čeká. Na výběr totiž bude více než sto dopravních prostředků různých rozměrů či zaměření, takže se může bez problémů stát, že proti sobě bude soupeřit buldozer s letadýlkem.

Zároveň máte v průběhu závodu možnost sbírat schopnosti ve stylu Mario Kart. Těch by mělo být deset a mohou být použity buď ke zrychlení vlastního vozidla, či ke ztížení situace ostatním závodníkům na dráze. V traileru jsou některé tyto schopnosti vidět, například v podobě raket nebo proměna na zvíře.

Nápad na vytvoření miniaturních závodů získal hlavní vývojář, Ajesh Nair, díky své lásce k modelům. Kromě vidiny svého koníčku v akci se těší na to, jak si s herními mechanikami hráči poradí. Dle něj je totiž při závodu nutnost balancovat mezi rychlostí a nástrahami na dráze, kdy vítěz musí pro výhru perfektně ovládnout obě tyto dovednosti.

K jejich procvičování bude pro hráče připraveno 24 levelů, jenž by měly uživatele připravit na závody proti ostatním a celkově představit základní herní mechaniku nováčkům. 

Hru si je možné stáhnout už dnes z Google Play i App Store. Nepočítá se ani s cenou v době vydání, můžeme tedy očekávat množství kosmetických doplňků přímo ve hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama