Z Ubisoftu odchází Virginie Haas, dohlížela na všechny týmy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z Ubisoftu odchází Virginie Haas, dohlížela na všechny týmy

Z Ubisoftu odchází Virginie Haas, dohlížela na všechny týmy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 12. 2021 13:02

Ubisoft sebude do budoucna muset obejít bez dalšího člena vysokého managementu. Studio oznámilo odstoupení Virginie Haas, vedoucí interních studií Ubisoftu a členky představenstva. Haas dohlížela na globální produkci her a stav studií a ve své roli působila více než rok.

Reklama

  • Ubisoft ztrácí další důležitou součást vedení společnosti
  • Virginie Haas stála nad všemi studii Ubisoftu
  • V pozici působila rok, stejně tak v roli členky představenstva

I když nejde o jméno, které by vám mohlo být natolik známo, jde o dalšího vysoko postaveného zaměstnance, který z Ubisoftu za poslední rok odešel. Vedle Haas můžeme zmínit i Dana Haya, výkonného producenta série Far Cry působícího ve studiu už od třetího dílu.

V únoru odešel ředitel Ubisoft Toronto Alexandre Parizeau, následovaný řediteli Kolibri Games či manažerským týmem Owlient studio – mezi nimi se nacházel i syn spoluzakladatele Ubisoftu Charlie Guillemot.

Koneckonců s tím ale studio samo počítalo. Ve svém dokumentu pro investory, kde vedení hodnotí rizika společnosti, se jasně vyjádřilo, že po problémech v minulém roce okolo sexuálního obtěžování a nepříjemného pracovnímu prostředí může ztratit cenné talenty. Souvislost s atmosférou na pracovišti a sexuálním obtěžováním u odchodu Haas zmíněná nebyla.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama