YouTuber nabízí detailní pohled na devkit konzole PlayStation 5
i Zdroj: macho-nacho.com
Kuriozity Novinka YouTuber nabízí detailní pohled na devkit konzole PlayStation 5

YouTuber nabízí detailní pohled na devkit konzole PlayStation 5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 9. 2022 11:38

Devkit konzole PlayStation 5 dlouho vzbuzoval velké vášně, mnozí se dokonce obávali, že Sony futuristický design přenese i na finální model. To se ale nakonec nestalo. Nové video devkit zabírá pěkně zblízka.

Reklama

  • YouTuber pořídil detailní záběry devkitu konzole PlayStation 5
  • Vidět jsou tlačítka, USB porty, displej nebo obsah komůrky na spodní části
  • Ukázal také rozhraní konzole

K testovací konzoli se dostal YouTuber Tito Perez, který se rozhodl, že je načase ji ukázat v detailních záběrech. Internetem totiž doposud kolovaly pouze nekvalitní fotografie, ať už od vývojářů, nebo z podezřelých inzerátů. 

Perez ve videu upozorňuje na důležité prvky konzole. Všimnou si můžete tlačítka určeného k zapínání, které sousedí s tlačítkem pro resetování systému. Nechybí ani řada USB portů (USB-C, 2.0 i 3.0). Nad nimi je posazený displej ovládaný analogovou páčkou. Na rozdíl od jiných modelů zde chybí mechanika. 

Sony údajně chystá nový model konzole PlayStation 5 s odnímatelnou mechanikou
i Zdroj: Sony

Sony údajně chystá nový model konzole PlayStation 5 s odnímatelnou mechanikou

Nedávno vyšlo najevo, že Sony uvedla na trh nový model konzole PlayStation 5, který se vyznačuje nižší hmotností a…

20. 9. 2022 08:50

Na zadní straně se skrývají dva ethernetové porty a zdířka pro napájecí kabel. Po stranách uvidíte nepřehlédnutelné žebrování odkazující na masivní chlazení. Perez také odhalil, co se skrývá v komůrce umístěné na spodní straně konzole, žádné velké překvapení se ale bohužel nekonalo. Rozšíření úložného prostoru ale konzole rozhodně nepotřebuje, v základu totiž nabízí 2,5 TB volného místa. 

Perez zmínil, že devkit ještě nebyl nikdy spuštěn, ve videu si tedy střihl malou premiéru. To ale mimo jiné znamená, že konzole nebyla aktivována a odemknuta. Sony si totiž testovací modely hlídá, aby se nedostaly do nepravých rukou. Jak Perez zmínil, devkit zřejmě musí být připojen na ověřené IP adrese, jinak uživatele prakticky k ničemu nepustí. I tak ale můžete nahlédnout do rozhraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama