Youtube na Switch možná už ve čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Youtube na Switch možná už ve čtvrtek

Youtube na Switch možná už ve čtvrtek

Ferdys

Ferdys

5. 11. 2018 15:00
Reklama

Jak všichni víme, Switch má unikátní vlastnost. Možnost hrát AAA tituly na cestách. Pokud se ovšem chcete věnovat médiím, tak máte pouze jedinou možnost, a to Hulu. To by se tento týden konečně mohlo změnit s příchodem YouTube aplikace. Uživatel NintendHOME na Twitteru sdílel informaci s fotkou YouTube aplikace na americké verzi storu. A datum vydání je stanoveno na 8. listopad.

I když Nintendo ani Google nic oficiálně nepotvrdili, tak Nintendo Store nemá ve zvyku odhalovat falešná data vydání. Někteří lidé jsou však skeptičtí a hlásí, že žádnou YouTube aplikaci nemohou v obchodu najít. To dává vyvstat spekulacím, jestli je obrázek na Twitteru pravý a nejedná se o podvrh.

K příspěvku se zanedlouho přidal moderátor z ResetEra a potvrdil, že informace je pravdivá. Jak pravdivá je ovšem ta jeho, to je jiná otázka. Každopádně 8. listopadu je již tento čtvrtek a pokud bychom se YouTube aplikace měli opravdu dočkat, tak můžeme očekávat oficiální vyjádření v nejbližších dnech. Snad příchod YouTube není ojedinělým případem a dočkáme se dalších aplikací jako Netflix, nebo Twitch. Dlouhodobé volání fanoušků by tak bylo konečně vyslyšeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama