Xenoblade Chronicles 3 se dočkalo druhé vlny obsahu z Expansion Passu s plaveckými úbory
i Zdroj: Nintendo
Xenoblade Chronicles 3 Novinka Xenoblade Chronicles 3 se dočkalo druhé vlny obsahu z Expansion Passu s plaveckými úbory

Xenoblade Chronicles 3 se dočkalo druhé vlny obsahu z Expansion Passu s plaveckými úbory

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 10. 2022 11:23

Obrovité JRPG Xenoblade Chronicles 3 se dočkalo další porce nového obsahu v rámci rozšiřujícího Expansion Passu. Včera vydaná aktualizace přináší nový režim pro nejzkušenější hráče, hero postavu Ino nebo možnost obléknout všechny hrdiny do plavek. Společně s balíčkem vyšla také klasická aktualizace.

Reklama
Reklama

  • Xenoblade Chronicles 3 dostává druhou vlnu DLC obsahu
  • Nabízí novou hrdinku, Battle Challenge a plavky

Aktualizace řeší pár spíše minoritních problémů s konkrétními herními úkoly a balancuje některé schopnosti hrdinů. Zajímavější jsou ale obsahové přírůstky.

Z druhého dílu se vrací Nopon Archsage, roztomilý Nopon zodpovědný za pořádání survival režimu Challenge Battle. V něm musí hráči čelit výzvě v podobě vln velmi obtížných nepřátel a sbírat speciální krystaly, za které je následně možné nakupovat vybavení a outfity pro partu hrdinů. Mezi ty se mimochodem zařadí plavecké úbory. Pokud tedy chcete při hraní obdivovat ladné křivky postav, dostanete možnost včetně alternativních barevných variant.

Další klíčovou součástí druhé vlny je nová hrdinka Ino, kterou potkáte v jejím Hero questu a můžete tak získat další do sbírky povolání. Tentokrát jde o obrannou specializaci silně inspirovanou filozofií Noponů.

Nintendo zároveň láká, že se v třetí vlně obsahu dočkáme dalšího hrdiny a kostýmů. Čtvrtá vlna pak přijde s novým rozšířením příběhu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama