Xbox představuje tituly pro prosincovou nabídku Games With Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Tropico 5 Novinka Xbox představuje tituly pro prosincovou nabídku Games With Gold

Xbox představuje tituly pro prosincovou nabídku Games With Gold

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 11. 2021 15:11

I když nám do konce listopadu zbývá poměrně dost času, už nyní se Xbox chlubí nabídkou her zdarma v rámci předplatného Xbox Games with Gold. Tentokrát se jedná o zajímavé tituly, které minimálně na pár mrazivých večerů zcela jistě zabaví.

Reklama

  • Xbox odhaluje hry v Games with Gold pro prosinec
  • Dočkáme se The Escapists 2 či Tropico 5

První hrou bude The Escapists 2, indie záležitost studia Team17. Ta navazuje na velice úspěšný první díl, přičemž je cíl v obou případech stejný – pomocí různých taktik a propašovaných nebo podomácku vyrobených předmětů utéct z vězení. Druhý díl navíc dovoluje hrát i v multiplayeru s tím, že si hráči mohou buď pomáhat, nebo naopak škodit.

Pokračujeme na druhou stranu barikády, zatímco The Escapists 2 bude dostupné celý prosinec, od 16. prosince do 15. ledna na hráče čeká Tropico 5: Penultimate Edition, která obsahuje i dodatky The Big Cheese a Hostile Takeover. Tropico vás jako již tradičně usadí do křesla diktátora, který se musí starat o prosperitu prosluněného ostrova (a svého účtu ve švýcarské bance). I v tomto případě je dostupný multiplayer až pro čtyři hráče.

Z nabídky Xbox 360 může zaujmout Orcs Must Die, první díl série titulů zaměřených na budování barikád a chránění základny proti nájezdům orků, a Insanely Twisted Shadow Planet, 2D akční adventura. Nabídka je tradičně dostupná i pro vlastníky Game Pass Ultimate.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama