Xbox odhaluje limitované výroční edice ovladačů a headsetů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox odhaluje limitované výroční edice ovladačů a headsetů

Xbox odhaluje limitované výroční edice ovladačů a headsetů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 10. 2021 16:22

Kanadská mutace obchodního řetězce Best Buy propálila a Microsoft vzápětí potvrdil limitovanou edici periferií Xbox slavících dvacáté výročí značky. Ovladač a headset, na které zatím oficiální kanály výrobce lákaly jen skrze tajemné obrázky, hodlá Microsoft vyslat na trh 15. listopadu letošního roku, tedy na den přesně 20 let od momentu, kdy vyšel původní Xbox.

Reklama

  • Kanadský Best Buy předčasně zveřejnil design limitované edice ovladače Xbox, Microsoft jej následně potvrdil i se sluchátky, merchem a nabíjecím stojánkem
  • Slaví 20 let od vydání původní konzole
  • Do prodeje půjde 15. listopadu
  • Cenu ani dostupnost v Česku zatím neznáme

Ovladač i headset nabídnou průhledné šasi s černozeleným designem a logem připomínajícím dvacet let existence značky. Jde samozřejmě o poměrně divoký vzhled, své fanoušky si ale jistě najde a odkazuje například na legendární crystal edice původního Xboxu, které byly taktéž průhledné. Inu, na začátku tisíciletí se představa “zajímavého designu” pohybovala úplně jinde než dnes. Bonusem je ten fakt, že se po připojení ke konzoli uživateli odemkne speciální limitovaná edice motivu na pozadí v menu.

Vedle toho Microsoft nabídne i novou řadu oblečení s logem původního Xboxu. V nabídce bude kšiltovka a tričko. Ovladač pak doplní stylový nabíjecí stojánek s logem dvacítky, o ten se ale postará výrobce Razer a do řady jako takové přímo nepatří.

Ovladač bude v české distribuci stát 1699 korun, stejně jako headset. Pokud ale máte zájem, raději neotálejte. Například limitovaná edice Xboxu Series X inspirovaná Halo Infinite se díky obřímu zájmu v nabídce předobjednávek příliš neohřála.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama