Xbox má nečekaného spojence, sušenky Oreo. Ve hrách se tak objeví speciální sušenkové skiny
i Zdroj: Xbox / Oreo
Halo Infinite Novinka Xbox má nečekaného spojence, sušenky Oreo. Ve hrách se tak objeví speciální sušenkové skiny

Xbox má nečekaného spojence, sušenky Oreo. Ve hrách se tak objeví speciální sušenkové skiny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 1. 2023 08:27

Společnosti Xbox nejsou cizí lehce kuriózní partnerství s dalšími značkami. V minulosti jsme vás informovali třeba o marketingové kampani spojené s laky na nehty, tentokrát ale firma vsadila na mlsné jazýčky. Připravila totiž speciální event se sušenkami Oreo. Příjemné je, že jde o exkluzivní evropskou záležitost, která platí i pro český a slovenský trh.

Reklama
Reklama

  • V Evropě startuje limitovaná edice partnerství Oreo a Xbox
  • Do obchodů se dostanou sušenky s motivy Xboxu, ve hrách na Xboxu zase získáte sušenkové skiny

Na jedné straně se tak v obchodech brzy objeví balíčky sušenek Oreo s motivy odkazujícími na konzole Xbox. Jednotlivé oplatky mají na sobě napečené vzory akčních nebo směrových tlačítek.

Na druhé straně pak bizarní partnerství přináší speciální skiny do jednotlivých exkluzivních her. V Sea of Thieves se budete moct plavit pod černobílými (omlékovanými) plachtami, speciální polep čeká na auta ve Forza Horizon 5 a brnění Spartanů v Halo Infinite můžou zdobit motivy připomínající drobky černé cukrovinky.

Oficiální web vedle toho slibuje další skutečné a hodnotnější ceny. Mluví třeba o konzolích Xbox, stereo headsetu a hlavní ceně v podobě výletu do Barcelony s projížďkou Porsche na místním okruhu, nejspíš Circuit de Catalunya.

Soutěž je dostupná ve 22 evropských zemích, což je příjemná změna. Obvykle totiž podobná partnerství míří na hráče v Severní Americe.

V minulosti už společnost Oreo (Mondeléz) spojila síly se sérií Pokémon. Tehdy byly na oplatkách vyraženy podobizny oblíbených příšerek. Šlo zároveň o sběratelskou záležitost, některé druhy byly totiž velmi raritní, jmenovitě Mew.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama