Xbox Game Pass ukazuje listopadovou nadílku, vévodí jí Forza Horizon 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Game Pass ukazuje listopadovou nadílku, vévodí jí Forza Horizon 5

Xbox Game Pass ukazuje listopadovou nadílku, vévodí jí Forza Horizon 5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 11. 2021 21:24

Listopad bude pro předplatitele služby Xbox Game Pass opět pořádně nabitým měsícem. Microsoft totiž představil balíček her, které se do této služby dostanou během první poloviny měsíce a je třeba uznat, že i tentokrát bude z čeho vybírat.

Reklama

  • Xbox Game Pass představuje listopadovou nadílku her
  • Potěší zejména Forza Horizon 5 či Minecraft
  • Hráči na Xboxu dostanou i GTA: San Andreas remaster

Už dnes se na počítačích budeme moct podívat do kostičkovaného světa Java i Bedrock edicí Minecraftu. Nejde nicméně o první výskyt Minecraftu v nabídce, poprvé se objevil už v dubnu roku 2019, tehdy jen na Xboxu One. Stejně tak si odedneška můžeme užívat otevírání a uklízení krabic v indie hříčce Unpacking.

Pozítří se rozšíří nabídka EA Play o kooperativní a velice povedený titul It Takes Two, který i v naší recenzi sklidil chválu a tu nejlepší známku. Vedle toho se dočkáme další indie pecky Kill It With Fire točící se okolo pálení pavouků. Asi nic pro arachnofobiky (nebo naopak ano?).

It Takes Two - Davidův pohled
i Zdroj: Hrej.cz

It Takes Two - Davidův pohled

29. 3. 2021 13:55
7

Kooperativních her moc není, a když, sází jen na fakt, že ve dvou a více lidech je všechno větší zábava. Jak se s touto…

It Takes Two - Tadeášův pohled
i Zdroj: Hrej.cz

It Takes Two - Tadeášův pohled

29. 3. 2021 13:55

Josef Fares a jeho studio Hazelight přicházejí s dalším titulem určeným výhradně pro dva hráče. Povedlo se jim dojít zase o…

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na očekávané závody ve formě Forza Horizon 5, které do Game Passu dorazí 9. listopadu. Pokud máte ale raději jiné sporty, ve stejný den Sega přichystala vydání letošního Football Manager 2022, a to ve verzi čistě pro PC, nebo pro Xbox, která je díky Play Anywhere taktéž hratelná na PC s přenášením uložených her. Posledním oznámeným přírůstkem je One Step From Eden a remaster GTA: San Andreas, který ale dorazí pouze na konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama