World War Z se vrátí v edici Aftermath. Součástí bude kompletní obsah GOTY edice i rozšíření kooperativního režimu
i Zdroj: Hrej.cz
World War Z Novinka World War Z se vrátí v edici Aftermath. Součástí bude kompletní obsah GOTY edice i rozšíření kooperativního režimu

World War Z se vrátí v edici Aftermath. Součástí bude kompletní obsah GOTY edice i rozšíření kooperativního režimu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 6. 2021 09:30

IGN Expo, navazující na startovní akci Kickoff live!, představilo rozšíření obsahu zombie akce World War Z. Saber Interactive se totiž s titulem letos vrátí, a to rovnou v edici Aftermath, jež skloubí dosavadní i dále chystaný obsah.

Reklama

  • World War Z: Aftermath nabídne kombinaci GOTY edice a připravovaného obsahu 
  • Vydání je naplánováno do konce letošního roku

Hlavní novinkou připravované edice se mimo zahrnutí veškerého předešlého obsahu stává přidání vícero postav, monster, vylepšení soubojového systému a zahrnutí pohledu z vlastních očí. Jako dodatek mohou pak majitelé PlayStationu 5 a Xboxu Series X navíc očekávat i přidaný bonus ve formě hraní ve 4K/60FPS a herního režimu Horde XL, přidávající na scénu další stovky zombie.

Další změna obsahu zasáhne seznam lokací. Mimo stávajících míst infekce se totiž podíváme i do předešle klidného Říma, Vatikánu nebo odlehlých krajin dálné Kamčatky. I v těchto oblastech budeme moci naplno otestovat možnosti nového systému dual-wieldingu, jež umožňuje nošení dvojice kontaktních zbraní. 

Pro majitele původní verze bude edice Aftermath k dostání za 20 dolarů, pro novopečené hráče pak za 40 dolarů. K dispozici bude rovněž i bohatší edice Delux, která navrch zmíněného obsahu přihazuje vlastní balíček zbraní, sadu skinů a čtyřdenní early access. V tomto případě už cena poskočí na 30, resp. 50 dolarů.

Vydání se podle autorů dočkáme ještě v letošním roce, a to pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zmíněné verze pro aktuální generaci konzolí poběží stále v režimu zpětné kompatibility.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama