World War 3 stále žije. Vývojáři vydávají nové video se spoustou novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War 3 stále žije. Vývojáři vydávají nové video se spoustou novinek

World War 3 stále žije. Vývojáři vydávají nové video se spoustou novinek

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2021 13:42

Na konci roku 2018 se realistický titul World War 3 pomalu dostával do předběžného přístupu a až do poloviny minulého roku se plnil různými aktualizacemi i speciálními akcemi s cílem dotáhnout více hráčů. Před rokem ale do studia The Farm 51 vstoupil vydavatel My.Games, který zastavil prodej a naplánoval kompletní přepracování vývoje, což znamenalo i dočasný konec průběžných updatů.

Reklama

  • The Farm 51 odhaluje novinky ve World War 3
  • Hra se odklání od původního autenticity
  • Vývojáři chtějí nabídnout “hratelný realismus”

Ne že by vývojáři neměli co na práci – studio totiž zároveň pracuje na post-apo střílečce Chernobylite, nyní se ale dozvídáme, že ani World War 3 nebylo uloženo k ledu. Včera totiž vyšlo nové video, které poodhaluje co se v rámci vývoje změnilo. Značně se změnily mapy, které by měly být zajímavější a charakterističtější. Vývojáři se zaměřili i na úpravu pohybu či animací přebíjení a míření.

Pohybový systém se dočkal kompletního reworku, hráči mohou nové přeskakovat přes překážky, klouzat po zemi nebo se skrčit. Studio nadále slibuje, že chce nabídnout realistický simulátor, nově je ale důležitý aspekt zábavnosti. Tento žánrový hybrid nazvali „hratelným realismem“, hra tedy nabídne pohlcující a uvěřitelný zážitek, který ale nemá být ubíjející pro méně náročné a trpělivé hráče. 

Jak to bude vypadat v praxi se zatím můžeme spíše domnívat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama