World of Warships přináší aprílový režim s gumovými kačenkami
i Zdroj: Tisková zpráva / Wargaming
World of Warships Novinka World of Warships přináší aprílový režim s gumovými kačenkami

World of Warships přináší aprílový režim s gumovými kačenkami

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 3. 2023 08:56

Studio Wargaming představilo obsah nové aktualizace 12.2 pro námořní simulátor World of Warships. V něm najdeme spoustu klasického obsahu, ale i jednu bizarní záležitost. V bonusovém režimu Trable ve vířivce se totiž hráči střetnou za… kormidlem(?) gumových kachniček.

Reklama

  • V aprílovém režimu World of Warships válčí gumové kachny
  • Přináší novinku v podobě min

Jde o bonus související s blížícím se aprílem. Gumové bitvy se odehrávají na speciální mapě v podobě rozsáhlé vířivky plné plovoucího nepořádku a na průběh bitvy dohlíží obézní zrzavá kočka se slunečními brýlemi. K dispozici je celkem šest kachen různých typů, odpovídající dvěma torpédoborcům, křižníkům a bitevním lodím. Samozřejmostí jsou úsměvné názvy jako Don de la Kvak nebo Kačk Kvorris a Kačerambo (design kachniček je inspirován filmovými hrdiny).

I když jde o humornou vložku, obsahuje režim úplně nový herní mechanismus v podobě min. Tedy konkrétně šplouchajících min. Položená nálož zůstane na místě a vybuchne po uplynutí odpočtu, případně pokud do ní najede jiná loď, tedy kachna. Vedle toho ve výzbroji nechybí výbušné bubliny a šumivá torpéda. Zajímavostí je, že kachničky nehoří, pouze se zaplavují.

Pravidla hry také značně mění ten fakt, že jsou kachničky gumové. Při nárazu tedy nedochází k poškození, ale k odrazu a zvýšení rychlosti. Toho jistě půjde takticky využít a rozpoutat ve vaně pořádné peklo. “Bitvy v režimu Trable ve vířivce budou využívat formát 7 proti 7 s pravidly režimu Nadvláda. Lodím budou velet speciální kachní velitelé s animovanými portréty,” dodává tisková zpráva. Režim bude dostupný do 20. dubna.

Simulátor plovoucích gumových kachniček je podle uživatelů Steamu jednou z nejlepších her všech dob
i Zdroj: turbolento games

Simulátor plovoucích gumových kachniček je podle uživatelů Steamu jednou z nejlepších her všech dob

V recenzi bizarního pokračování Goat Simulator jsme před pár dny zmiňovali, že bláznivým simulátorům v podstatě odzvonilo.…

12. 12. 2022 16:30
1

Aktualizace přináší i další seriózní obsah včetně amerických hybridních bitevních lodí, rozšíření early accessu britských ponorek, panamerických křižníků a různých balančních úprav.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama