World of Warships: Legends slaví nový lunární rok, pokračuje partnerství s Azur Lane
i Zdroj: Wargaming
World of Warships: Legends Novinka World of Warships: Legends slaví nový lunární rok, pokračuje partnerství s Azur Lane

World of Warships: Legends slaví nový lunární rok, pokračuje partnerství s Azur Lane

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 1. 2023 11:43

Studio Wargaming představilo plány pro konzolovou verzi multiplayerové akce World of Warships. Ta slaví příchod nového lunárního roku králíka. Hru tedy obohatí spousta obsahu inspirovaného Asií. Nová aktualizace ale bude nabitá i v jiných ohledech, přinese další porci obsahu spojeného s mobilní hrou Azur Lane nebo první legendární italskou loď.

Reklama

  • World of Warships: Legends představuje lednový nášup obsahu
  • Hra nabídne obsah spojený s novým lunárním rokem, značkou Azur Lane i originální novinky

Rok králíka do titulu přináší třeba novou podobu velitele draka nebo celou řadu skinů inspirovaných draky. Moře můžete brázdit třeba šupinatým panasijským torpédoborcem Severní drak na úrovni VII. Událost také přináší předběžný přístup větve křižníků s technologickým stromem na úrovních IV až VII a spoustou doprovodných misí. Tisková zpráva láká třeba na využití hlubinných torpéd.

Z partnerství s čínskou námořní shoot em up značkou Azur Lane vychází nový kosmetický obsah inspirovaný symboly tamějších armád. Rozšíří se ale i flotila, konkrétně o bitevní loď Azur Lane New Jersey pro americké a křižník Azur Lane Čapajev pro sovětské námořnictva.

Rozšiřuje se samozřejmě i nabídka kampaní, výzev, milníků, sezón a asi nejatraktivnější novinkou je první italská loď nejvyšší úrovně, křižník Napoli z Regia Marina.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama