World of Tanks opět spolupracují s kapelou Sabaton a přinášejí první prémiový tank 9. úrovně
i Zdroj: Hrej.cz
World of Tanks Novinka World of Tanks opět spolupracují s kapelou Sabaton a přinášejí první prémiový tank 9. úrovně

World of Tanks opět spolupracují s kapelou Sabaton a přinášejí první prémiový tank 9. úrovně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 8. 2021 12:07

Společnost Wargaming představila další produkt dlouhodobé spolupráce značek World of Tanks a švédské metalové kapely Sabaton. V novém hudebním videu Steel Commanders se odráží vzájemná náklonnost obou stran a k jeho příležitosti zároveň přinášejí hned první prémiový tank deváté úrovně výzkumu.

Reklama

  • Kapela Sabaton a World of Tanks přinášejí nový hudební klip
  • Zároveň spouštějí nový event s hlavní odměnou v podobě prémiového tanku 9. úrovně Strv K Eagle-eyed

Skladba odkazuje na historii nejtěžších jednotek na bojištích. Od kavalérie a obrněnců se postupem času těžký boj vyvinul v současný trend tanků.

Společně s novou skladbou startuje herní event Spirit of War. Hlavní cenou je právě prémiový tank IX. úrovně Strv K. Eagle-eyed. Ten mimochodem hraje jednu z hlavních rolí v hudebním videu, kde jej řídí posádka v podobě členů kapely. I pokud se hráčům nepovede úkoly splnit, dostanou drobné kosmetické odměny a za každou splněnou fázi získají 10% slevu na nákup tanku Strv K.

„Spolupráce s kluky ze Sabatonu nás opravdu bavila a jsme rádi, že jsou součástí tohoto projektu. Naši hráči milují jejich metalovou hudbu a navzájem se tak doplňujeme, protože jsme vlastně všichni fascinováni vojenskou historií. Navíc doufáme, že nová melodie inspiruje tankisty, aby pro vítězství ve hře udělali nějakou tu míli navíc,“  komentoval akci Max Chuvalov, ředitel publishingu World of Tanks. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama