Wo Long: Fallen Dynasty je nová akční hra od tvůrců Nioh a Ninja Gaiden
i Zdroj: Xbox & Bethesda Games Showcase
Novinka Wo Long: Fallen Dynasty je nová akční hra od tvůrců Nioh a Ninja Gaiden

Wo Long: Fallen Dynasty je nová akční hra od tvůrců Nioh a Ninja Gaiden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 6. 2022 22:00

Team Ninja a Koei-Tecmo stojící za dvoudílnou sérií Nioh oznámili během akce Microsoftu temnou fantasy akci Wo Long: Fallen Dynasty. Jde o akční hru odehrávající se v období Tří čínských království, v níž se do skutečné historie opětovně přimíchává i tématika démonů. Hra má dorazit začátkem příštího roku na PC, obě generace Xboxu a Game Pass.

Reklama

  • Team Ninja oznamuje temnou fantasy akci Wo Long: Fallen Dynasty
  • Přenese nás do období Tři království sužovaného armádou démonů
  • Hra vyjde začátkem roku 2023, a to na Xbox One, Xbox Series a PC
  • Hned při vydání zamíří i do Game Passu

Akce i stylizace vycházející z tradičního asijského folklóru připomíná oba díly Nioh. Trailer i dodatečné informace navíc odpovídají i na otázku, za koho vlastně hrajeme. Ve hře se protentokrát zhostíme bezejmenného vojáka milice žijícího v časech pozdní dynastie Han, jejíž současníci čelí armádě Yōkai. „Společná tvorba producentů studia Team Ninja Fumihika Jasudy (Nioh) a Masakiho Jamagiwy (Bloodborne), sleduje u Wo Long: Fallen Dynasty dramatický, akce nabitý příběh bezejmenného vojáka milice bojujícího o přežití v temné verzi pozdní dynastie Han. Dynastie, kde démoni sužují Tři království,“  uvedl Will Tuttle, šéfredaktor Xbox Wire. 

Podle zbylého popisu budou hráči na své cestě bojovat proti smrtícím tvorům i standardním vojákům, a to pomocí šermu založeném na čínských bojových uměních a skillu. Více o hře bohužel zatím není známo, a nezbývá tak než čekat, s čím vývojáři přijdou dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama