Warzone 2.0 má v příštím roce dostat novou Resurgence mapu, tvrdí insider
i Zdroj: Activision
Novinka Warzone 2.0 má v příštím roce dostat novou Resurgence mapu, tvrdí insider

Warzone 2.0 má v příštím roce dostat novou Resurgence mapu, tvrdí insider

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 10. 2022 13:17

V současné době probíhá předběžný přístup do kampaně nového Call of Duty: Modern Warfare 2, už v pátek se pak milovníci dynamických stříleček mohou těšit na plné vydání pokračování. Activision zatím neprozradil, jaká je budoucnost této série pro příští rok, dle množících se spekulací ale Call of Duty čeká v roce 2023 pauza. Během toho by mělo vyjít placené DLC a dle nových spekulací také nová Resurgence mapa pro Warzone 2.0.

Reklama

  • Dle insidera Hope se do Warzone 2.0 v příštím roce dostane nová mapa pro režim Resurgence
  • Pracovat na ní mají studia Beenox a Toys for Bob

Druhá verze Warzone má dorazit letos 16. listopadu, přičemž bude figurovat vedle stále fungujícího Warzone z roku 2019. Kromě řady nového obsahu by i Warzone 2.0 měl pomoci se zalepením díry v příštím roce, dle leakera Hope se má battle royale dočkat nové Resurgence mapy, na které pracují studia Beenox a Toys for Bob.

Režim Resurgence funguje na jiném principu vůči klasickému battle royale. Mapy bývají menší a jsou bez Gulagu, tedy oblasti, kde proti sobě bojují dva hráči o nový respawn. Místo toho se spoluhráči respawnují pravidelně v určitém intervalu. Mezi hráči je taktéž velice oblíbený, stejně jako klasický battle royale.

Tato mapa, společně s dalším obsahem, ale má vyjít až v příštím roce. My se už těšíme na vydání plnohodnotného multiplayeru, ještě před tím jsme si ale skočili do singleplayerové kampaně, jejíž recenzi si můžete přečíst níže.

Recenze příběhové kampaně Call of Duty: Modern Warfare 2 - Infinity Ward to opět dokázali
i Zdroj: Activision

Recenze příběhové kampaně Call of Duty: Modern Warfare 2 - Infinity Ward to opět dokázali

21. 10. 2022 18:00
2

Když Call of Duty po roční pauze přineslo v roce 2019 příběhovou kampaň, asi málokdo čekal, jak akční a intenzivní zážitek…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama