Warner Bros. lákají na dnešní ukázku Gotham Knights i Suicide Squad. Obě hry se objeví na akci DC FanDome
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warner Bros. lákají na dnešní ukázku Gotham Knights i Suicide Squad. Obě hry se objeví na akci DC FanDome

Warner Bros. lákají na dnešní ukázku Gotham Knights i Suicide Squad. Obě hry se objeví na akci DC FanDome

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 10. 2021 07:55

Pořadatelé digitální akce DC FanDome lákají na dnešní prezentaci herního i neherního obsahu z DC universa. Z vod vydavatelství Warner Bros se k nám po více než rok trvající odmlce dostaví Suicide Squad: Kill the Justice League a Gotham Knights. Obě hry lze už nyní sledovat v novém obrazovém materiálu.

Reklama

  • Warner Bros. připomíná dnešní prezentaci dvojice superhrdinských her
  • Ukázku přinese Suicide Squad: Kill the Justice League i Gotham Knights

O Suicide Squad, které bylo shodou okolností na loňském DC FandDome i představeno, toho víme stále velice málo. Kooperativní akce umožňující přepínání mezi 4 postavami slavného zločineckého oddílu nalezne inspiraci u her z otevřeného světa i titulů ze třetího pohledu. Jak už bylo navíc potvrzeno, v případě osobních preferencí či nedostatku hráčů půjde hrou projít i zcela samostatně, a přítomnost hráčů tak nahradit asistencí AI parťáků.

Příběh nejnovějšího projektu od tvůrců úspěšné arkhamské trilogie se má točit okolo invaze Brainiaca a jeho absolutní dominancí nad Ligou spravedlivých. Z prvního a jediného traileru, jenž jsme měli možnost vidět, se dalo vysledovat, že jednou z Brainiacem ovládaných postav bude i sám Superman. Zda a kým bude ve svém neblahém osudu doprovázen, bychom se měli v detailu dozvědět v dnešní ukázce narativu.

Přeskočíme-li ke Gotham Knights, o nichž jsme naposledy slyšeli při jejich letošním odkladu na rok 2022, zde se WB Games Montreál pyšní krátkým teaserem. Upoutávka věnována enigmatickému Sovímu tribunálu, tvořící hlavní antagonistickou skupinu, udává neutěšenou atmosféru, s jakou budou autoři s jejich přítomností pracovat. Tak či onak ale víme, že Batman nám kvůli svému úmrtí při cestě za záchranou Gothamu příliš nepomůže. 

Na rozdíl od Suicide Squad studia Rocksteady cílí Gotham Knights i na předešlou generaci konzolí. Spolu s PS5, Xbox Series a PC vyjdou proto i na PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama